ערב רווקה: סיכונים ורגשות

תאריך פנייה: 16.02.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
דנה
רוצה לבגוד
16.02.2006 • 13:26

אורן שלום, אני בת 27 לפני חתונה ובן זוגי בן 34 אנחנו יחד 3 שנים, זוגיות מופלאה, חברות עמוקה והמון אינטימיות. א ב ל אולי זה בגלל החתונה אולי בגלל שככה תיכנתתי את עצמי, יש בי משהו שמרגיש שאולי זאת לא אהבה רומנטית, אולי זאת הערכה אולי זה הרצון ליציבות ופשוט חברות עמוקה. אני אוהבת אותו מכל ליבי, אננו מקיימים יחסי מין לעיתים קרובות ( למרות שהוא היה רוצה) משום שאני אנני מעונינית בכך- מתחילה טיפול מיני עוד כחודש , חוסר חשק- . לאחורנה חזר לחיי חבר קרוב שהייתי מאוהבת בו בעבר, איש משכיל בעל תחומי עניין דומים מאוד לשלי, יש לי רצון כמוס לממש את הפנטזיה בדמות הידיד לפני החתונה. אני חוששת שזה יתגלה פחות מזה שאני חוששת שיבלבל אותי.האם פעם אחת ודי?המון שאלות מבובלבלות אשמח לעזרתך.

ד"ר אורן חסון
ניתוק רגשי ומשתנים נוספים
17.02.2006 • 01:45

דנה יקרה,
התחילי בקריאה של ההודעה מתחתייך, בעניין הפרפרים.אחר-כך, לגבי ערב הרווקה שאת מתכננת לעצמך, הרי בנוסף לסיכונים שמנית (והם ממשיים), יש גם שאלה לגבי איך תרגישי לעצמך אחרי. אם תרגישי נפלא, כמי שחוותה עוד חוויה אחרונה לפני מחוייבות, ויודעת לסגור את זה מאחוריה היטב, זה עניין אחד, ואם תרגישי רע עם עצמך, וזה יוריד את ערכך בעיני עצמך, אז זה עניין אחר. לפי האופן שבו את שואלת את זה, והצורך שלך בחיזוק כזה או אחר, הרי שכנראה את לא בנויה לעשות את זה באופן מנותק רגשית, ואז את צריכה לחשוש יותר מלעשות את זה. ובעיקר כאשר מדובר במישהו שהיית מאוהבת בו בעבר. כשאת מתחילה טיפול מיני בעוד כחודש, בדרך כלל רצוי לא להכניס עוד משתנים. תני לזה צ'אנס קודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דנה
ניתוק רגשי ומשתנים נוספים
18.02.2006 • 18:34

תודהאתה איש מקסים