פער ביניכם? קושי בשינוי

תאריך פנייה: 15.12.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ניר
משבר שאני חווה בזוגיות
15.12.2015 • 00:56

שלום
ד"ר חסון,אני בן 23 נמצא בזוגיות של 4 שנים עם בחורה בת 21.שנינו סטודנטים שחיים עדיין כל אחד עם הוריו.אז ככה יש לי ולבת זוגתי בעיה בחיים האינטימיים שלנו יחד שלדעתי היא די קיצונית.הבעיה היא שאני יוזם את כל מה שקשור למגע בכלל ולכל מה שקשור למין בפרט.עכשיו כשאני אומר "מגע" זה אפילו המגע הבסיסי, חברה שלי לא מנשק אותי נשיקות עם לשון יזומות אלא רק נשיקות שטוחות על השפתיים וגם זה לעיתים לא קרובות במיוחד, היא לא נוטה לגעת בי.במיוחד עכשיו שלא יוצא לנו להתראות הרבה בגלל הלימודים שלי ושלה אני לא רואה מהצד שלה שום געגוע למגע וליחסי מין איתי כשאנחנו נפגשים.יצא לי לדבר איתה על זה המון פעמים בעבר ואחרי תקופה מסוימת היא באמת גם "הודתה" שהיא מתנהגת ככה והבטיחה שתנסה לעשות משהו בנידון, מה שבאמת היה קורה במשך שבוע וחצי -שבועיים גג ואז היה חוזר "לשגרה" הרגילה.אני באמת לא רוצה להיפרד ממנה כי אני אוהב אותה מאוד, אבל אני מטבעי בחור נורא מיני ומגע בשבילי זה מאוד חשוב, וזה נורא מדקה אותי כל הסיפור הזה אתה.אני לא יודע מה אפשר עוד לעשות כדי לשפר את המצב כי זה די לפגוע בכבוד העצמי שלי כל הזמן לחזור אתה לאותה נקודה ולהסביר לה שאני לא מספיק מסופק ממנה בכל הנוגע ליחסי מין ולמגע.חשוב לי לציין שההתנהגות הזו היא לא חדשה היא די הייתה ככה מאז ומתמיד.מה אתה מציע לי לעשות?

ד"ר אורן חסון
שינוי בפער שביניכם?
16.12.2015 • 15:51

ניר יקר,
לקבל אותה כפי שהיא, בגלל הדברים הטובים שבה, או להחליט שזה לא מתאים לך.ניסית, וראית שאתה לא מצליח לשנות דבר. השינוי אם קורה הוא זמני, כי היא רוצה לשמור אותך איתה, וכי אכפת לה ממך, אבל כמו שאתה רואה, היא מתקשה לשמור על זה לאורך זמן, כי כנראה שבאמת קשה לה. והאמת היא שלכן כנראה שלא תוכל לשנות זאת גם אם תרצה. אני לא רוצה להכנס לסיבות האפשרויות הנפשיות לפער שביניכן, וגם לא לצד העובדתי שאתה מתאר. אני מקבל את החוויה שלך כפי שהיא, ואם אתה מתאר דברים באופן די מדוייק, אין לך מה לצפות לשינוי בפער שביניכם. וצר לי שאני לא איש בשורות.אם הבעיה ממשית, ואם היא חושבת שיש לה מה לעשות ושהיא באמת מפסידה משהו, ומאמינה שהיא זקוקה לעזרה, אז אולי כדאי ללכת לטיפול מיני-פסיכותרפיסטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083