עסקת חבילה בזוגיות - מה לעשות?

תאריך פנייה: 24.05.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
טלי
וורקוהוליות של בן הזוג
24.05.2005 • 21:30

אני יוצאת עם בחור כמה חודשים ויש בינינו מערכת יחסים מספקת ואוהבת. אנחנו מתכננים לעבור לגור ביחד אך יש לי חששות כבדים לגבי העבודה שלו שחגה ממש מסביב לשעון, ונמצאת איתו 24 שעות אם זה בטל' א זה בתוך המשפחה (עסק משפחתי) ובשיחות עם מי שאנו נמצאים מסביב. אני מפרגנת לו מאוד במה שהוא עוסק והוא גם מצליח מאוד והיום עוד הכל בחיתוליו כלומר העסק רק מתחיל לפרוח וכבר גוזל כל כך הרבה זמן. העניין הוא שאין הפרדה זה גם שהולכים להוריו ואחיו כולם מדברים רק על זה וגם שאנחנו ברכב הוא כל זהזמן בטלפונים. יש לי הרגשה שאי ההפרדה בין בית למשפחה (ממני באופן רגשי ופיזי הוא לא מחסיר כלום ומשתדל לעשות את ה 100 אחוז) יעיב על היחסים שלנו במוקדם או במאוחר. אמרתי לו זאת פעמיים ואמרתי שאולי זה גדול עלי מדי. גם אני שאפתנית ודווקא נמצאת בתקופת מעבר ואני גם מחכה לעסוק בעבודה שאולי גם תגזול זמן אבל לא את כל היום ובטח ובטח כמו שאני מכירה את עצמי לא אחיה אותה 24 שעות. האם החששות שלי נורמליים? נאי יודעת שכן אבל אולי פשוט אין פיתרון לזה ועדיך שלא ניכנס לקשר אם אני רואה שכל הזמן העבודה והמשפחה יהיו שלובים בנו. בתודה מראש.טלי

ד"ר אורן חסון
עסקת חבילה
25.05.2005 • 22:04

טלי יקרה,
החששות שלך נורמלים, והחששות שלך מוצדקים, ואת צריכה להחליט אם זה מתאים לך, כי זה נראה כמו עסקת חבילה. כדאי שתדעי שאחר-כך, בדרך כלל, יותר קשה לצאת מהמרוץ. לכן, קחי אותו לשיחה, הסבירי לו את הצרכים שלך, תראו אם אתם יכולים להגיע לאיזו שהיא פשרה שתתאים לך, ואם לא – הכדור חוזר אליך להחלטה שלך על דרכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שולה
ד"ר חסון היקר
30.06.2005 • 12:45

עבר זמן לאחר שדיברנו ואני רואה שהעבודה שלו לא תצא מחיינו כל כך מהר אלא רק תתעצם. יש לנו מערכת יחסים מצויינת אבל ייתכן שיש לי נורה אדומה שבעתיד אני פשוט אסבול ואשנא כל מה שקשור לעבודתו. ממני הוא לא מחסיר כלום. אני לא חושבת שיש אפשרות לפשרה כאן ובכל זאת אני מפחדת לצאת מן היחסים הללו בגלל זה בידיעה שמבחינת האופי הוא מתאים לי מאוד. איך אוכל לדעת אם אני לא מגזימה מדי? מה הכל עניין של צרכים שלי מול צרכים שלו? אני מוכנה לעבוד על עצמי..