עיסוי פרינאום: מה חשוב לדעת?
מילה
רגשות קשים כלפי הבעל
⌄
שלום,
אני מתוסכלת כ"כ. בעלי לא מוכן לעשות לי עיסוי פרינאום שאמור להפחית את הסיכויים לחתכים במהלך הלידה. הוא טוען שזה "לא נעים לו".אני חייבת לציין שבמיטה אני מפנקת אותו ברמות שגורמות לו להרגיש כמו מלך, בתדירות גבוהה. וכלפיי היחס הוא לא זהה. אני נהינת לפנק אותו, ועד שהוא "מחזיר" לי זה מרגיש שהוא עושה טובה.אבל כרגע מדובר במשהו קריטי- הבריאות שלי, ההחלמה שלי לאחר הלידה. מניעת סבל לאישה שלו שהולכת ללדת לו ילד ראשון.זה כ"כ פוגע ומעליב וגורם לי להתרחק ממנו וזה כ"כ קשה בתקופה הרגישה הזו, התלות הזו באדם שאמור לאהוב אותך ולסייע לך, שמפנה את הגב.http://www.starmed.co.il/forum-237/msg-3524448#ixzz1fXXwhttTסטארמד בריאות
ד"ר אורן חסון
דברים חשובים יותר
⌄
מילה יקרה,
באחד האתרים המסבירים מה זה עיסוי פרינאום, מצאתי את השורות הבאות:"בגלל האינטימיות הרבה שמשרה עיסוי הפרינאום,הוא עלול לחשוף רגשות ותחושות בצורה אינטנסיבית מאוד.אם העיסוי גורם אי-נוחות רבה למקבלת או לנותן,יש להפסיקו.עיסוי הפרינאום אינו תנאי או הבטחה מוחלטים לשלמות הפרינאום בלידה ואפשר ללדת היטב גם בלעדיו."בנוסף, אני מבין שאת יכולה לעשות את העיסוי הזה לעצמך, כך שאת לא צריכה להטיל עליו את שלמותך לאחר הלידה ובריאותך. בהחלט יכול להיות שזה לא נעים לו – שזו אולי מגבלה רגשית שיש לו, אבל היא שלו. זה לא משהו שבהכרח יש לו שליטה עליו, ואין סיבה שלא תשחררי אותו מכך. אחרי הכל, הוא גם אמור לחזר אחרייך ולראות אותך כאשה סקסית אחר-כך, ואי הנעימות שלו עלולה לפגוע בכך. והרי, זה משהו שאת לא רוצה לפגוע בו. אני מבין את הפגיעה שלך, אבל לפעמים יש דברים חשובים יותר.