עזרה ראשונה בגירושים

תאריך פנייה: 12.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דחוף
גירושים
12.11.2011 • 14:14

יש לנו שני ילדים מקסימים,עיקר
הבעיה שאני לא מרגישה נשואה אני מרגישה שאני אמא חד הורית .אני כבר 5 שנים מגדלת לבד את ילךדיי ,קניות עושה לבד,כל הבית עליי סידורים הכול ,הוא גם אם הוא בבית הוא או שרואה טלוויזיה או משחק במחשב, האהבה הראשונה זה בירות,אחר כך מחשב וטלוויזיה אנחנו זה בסימן שאלה?????????????????כמה שזה נשמע הזוי אני אוהבת אותו מאוד אבל אני אוהבת יותר את הילדים ואני מפחדת שהם לומדים ממנו ירבה דברים ,אני פשוט לא יודעת מה לעשות האם להתגרש ויהיה מה שיהיה או להישאר ולנסות לשנות זאת הבעיה שאני אובדת עצות אני לא יודעת איך לגרום לו להתעורר שיבין שבסוף זה יגמר אם הוא לא ישתנה וכתוצאה מהמצב אני כל כך אומללה שאני מפחדת שהילדים יקלטו זאת.בבקשה תעזרו לי האם יש תקווה??????????

ד"ר אורן חסון
גירושים
13.11.2011 • 14:13

דחוף יקרה,
יתכן, אבל זה יהיה קשה מאד ללא יעוץ מקצועי. הלחצים גדולים מדי, השקפת העולם שונה מאד, ולכן זה לא פשוט. מצד אחד, ראי את תשובתי בשאלה מתחת, לשירן. מצד שני, אנא לכי לאתר שלי, וראי שם את הדף שלעזרה ראשונה באינטרנט. אם אין לכם תקציב, חפשי שם מבין האפשרויות שבעמודה השמאלית איזה שהוא כיוון או סיוע שיהיה לכם בזול או בחינם. לבד, יהיה לכם קשה מאד להצליח ולהתמודד עם זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083