עזרה פנים אל פנים

תאריך פנייה: 09.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
צביה
כעס
09.03.2006 • 15:01

סליה דר,' שאני נודניקית אבל הייתי רוצה להבעיר כמה דברים. בעלי לא רק אדיש לי, אלא אדיש לכל מה שקורה סביבינו בבית לילדים,(שהם ילדים עם התפרצויות זעם,והכל נופל עלי) ולכל מה שקורה. כל דבר צריך להזכיר לו וכל דבר צריך להגיד לו. שום דבר לא מגיע מיוזמתו פשוט שום דבר.ואני במשך כל השנים בהם אנחנו נשואים עשיתי והזכרתי לו וופירגנתי כל הזמן. תמיד היו כעסים על למה אתה לא עושה, למה אתה לא יוזם, ואחרי הכעס למחרת פשוט הוא התחיל להיות כמו שצריך למשך חודש חודשיים ואחר כך שוב שוכח. ושוב חוזר הכל מההתחלה ושוב אני צוברת וצוברת ואז שוב מתפרצת ושוב הכל מסתדר עד ששוב הוא שוכח, עד שהגיע הכעס האחרון שפשוט נתקע ולא מצליח להשתחרר ממני. והתחלנו ללכת לייעוץ זוגי. ושוב הוא מתחיל לנסות.ובתוך הלב שלי אני רק מחכה לראות עד מתי זה ימשך ככה עד ששוב הוא ישכח.במשל כל הזמן הזה שאנחנו נשואים?(14 שנה) הוא אמר הרבה פעמים שהפעם הזאת זה ימשך כל הזמן. אני פשוט כבר איבדתי את היכולת לשמוע את המשפט הזה וקשה לי כבר לקבל את הרצון שלו להשתנות כי אני יודעת שזה יהיה רק לפרק זמן עד ששוב הוא ישכח. אתה אמרת לי שאני צריכה לנסות לפרגן לו כשהוא עושה משהוא טוב אפילו עם זה אחרי שאמרו לו. בתחילת הנישואין כשהוא עשה משהו טוב אפילו אחרי שאמרתי לו הצלחתי לפרגן לו, אבל עכשיו פשוט קשה לי כי אני יודעת שזה יפסק עם הזמן שוב.אני מרגישה שיש לי עוד ילד שאני צריכה לחנך, במקום בעל שהולך איתי יחד. הוא רגיל שאמא שלו הייתה עושה בשבילו הכל ועכשיו הוא מחכה שאני אחליף אותה. תודה על ההקשבה וסליחה עם אני נודניקית. פשוט מתחיל להמאס עלי ההתמשכות הזאת ששום דבר לא משתנה ותמיד חוזר להתחלה.

ד"ר אורן חסון
עזרה פנים אל פנים
10.03.2006 • 00:28

צביה יקרה,
אתם בתהליך של יעוץ זוגי. אני מקווה שהיועץ שלכם מכיר את הסיפור שלכם קצת טוב ממני, ושאת יכולה לספר לו את כל זה. אני חושש שלא אוכל לעזור לך כאן, יותר ממה שהוא (או היא) יעזור לך פנים אל פנים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083