עזרה בתקופה קשה

תאריך פנייה: 07.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורית
בעל עזב
07.11.2013 • 08:13

בעלי עזב את הבית שההיתי בחודש 5. קשה לי מאוד שהוא החליט לעזוב אותי אנחנו עם 4 ילדים הוא מאוד נותן מעצמו לבית כסף ונפגש עם ילדיו אבל זוגיות איתי הוא לא רוצה ברור לי שיש לו רומן איך אני גורמת להחזיר אותו יש לציין שעד עכשיו ההיתי בהריון ועשיתי הרבה טעויות רוצה עזרה תודה מראש

ד"ר אורן חסון
עזרה
07.11.2013 • 14:07

אורית יקרה,
אני מבין את הקושי הרב שבו את נמצאת. לא שאלת שאלה, ולו היית שואלת איך מחזירים אותו, אין לי תשובה. אני לא מכיר אותך, ולא אותו, ולא מה קורה ביניכם או קרה ביניכם. אבל את צריכה עזרה, ואני לא יודע גם לומר לך בדיוק איזו, כי אני לא יודע באילו תנאים את חיה, ועד כמה התמיכה שלו בך מרחוק מספקת או לא. האם יש לך משפחה תומכת?במילים אחרות, דאגי קודם כל לעולם הפיזי, כי הוא ייתן לך כוח וביטחון. אם את צריכה עזרה, פיזית או נפשית, ותמיכה חברתית, ראי אתדף העזרה הראשונה באתר שלי, עמודה שמאלית. ואם את יכולה להרשות לעצמך טיפול, עשי זאת.אולי הכי נכון כרגע הוא יעוץ זוגי, אבל האפשרות הזו תלויה גם בו. יתכן מאד שזה מאוחר מדי להחזיר אתכם להיות ביחד, אבל אולי לא כדי לשמור אתכם הורים שפויים לעתיד, וליצור מסגרת טובה של שיתוף - ביחד או בנפרד. ואם הוא יסרב בכל תוקף, לכי לבדך לטיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083