התאמה לנישואין: מתי זה הזמן הנכון?
גבר איטלקי
זוגיות למטרת נישואים
⌄
היי סוף שבוע מדהים
הספר בקצרה
אני בן 25 וחברה שלי בת 23
אנחנו יוצאים כבר 3 חודשים ו22 לחודש נהיה 4 חודשים
הקשר שלנו טוב מאוד מאוד ביום אחד בערב יצאנו
חברה שלי שאלה שאלה
"אני רוצה להתחתן עד הקיץ האם אתה מוכן לזה גם כי אני החלטתי להתחתן עד הקיץ"
עניתי לה שלא עדיין כי עד הקיץ זה מוקדם וצריך לתת לחתונה להגיע מעצמה מהלב וצריך לבסס תאהבה תזוגיות כדי שזה יגיע לחתונה
השאלה שלי אם צריך בגיל כמו שלנו להתחתן?
הוא שצריך לתת לגורל לעשות את שלו?
ד"ר אורן חסון
לב שלם לחתונה
⌄
איטלקי יקר,
יש רבים שמתחתנים בגיל צעיר יותר ויש כאלה שלא. אם היא רוצה להתחתן בקרוב, וזה עניין עקרוני אצלה, ואתה לא רוצה להתחתן בקרוב, וגם זה עניין עקרוני אצלך, אתם לא מתאימים זה לזה.ואם זה לא עניין של גיל, ואם כאשר היית בטוח שאם הקשר הזה הוא הקשר הנכון לך, אז זו שאלה של זמן הכרות וביטחון בקשר. שלושה וחצי חודשים אינם מספיקים להכרות מספיק טובה, אתם לא יודעים איך תתנהלו בתנאי לחץ ביחד, אתם לא יודעים איך תהיה חלוקת תפקידים ביניכם, אתם לא יודעים איך אתם מתנהלים בתנאים של שיגרה, שבהם עוצמת החיזור משני הצדדים יורדת, ובתנאים של חיפוש אחר הדדיות בקשר, שלא לדבר על קשיים ואי הסכמות. אלה הרבה דברים שקשה לראות אותם בתחילת הקשר. אבל אם אתה לא יכול לומר לעצמך שבעצם, אם הדברים ביניכם מספיק טובים, גם אם לא מושלמים, תרצה (תרצה! לא תהיה "מוכן") להתחתן איתה בעוד שנה, ובלב שלם, אז מוטב לשים את הקלפים על השולחן. אם אתה לא בלב שלם עם חתונה מתישהו בשנה-שנתיים הקרובות ומתנגד לרעיון וללחץ שלה, הספק הזה יסייע לך לשים לב לכל מגרעת וחיסרון בקשר, והקשר יידרדר. אם אתה שלם בקשר, ותוכל לומר לעצמך באמת שגם תהיה שלם עם חתונה כאשר יהיה לך ברור שהיא האדם הנכון, אז לך על זה. אבל יצירת מחוייבות כבר עכשיו, ותאריך, יהיו כנראה מוקדמים מדי. לימדו זה את זה קודם, אבל אל תשתמש בזה כתרוץ אם הסיבה העיקרית שלך היא שאתה רוצה להתחתן רק כשתהיה קרוב לשלושים, לאחר שתהיה מבוסס בעבודה ובהכנסה שלך.