הפסקה בזוגיות: מה עומד מאחורי ההחלטה?

תאריך פנייה: 07.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לירון
הפסקה
07.11.2013 • 09:22

אני יוצא עם בחורה מזה ארבעה חודשיםבחודשים הראשונים אני לא ממש נתתי לה צומת לב והיא ממש רצתהלאחר מכן הכול התהפך אני מאוד רציתי אותה ולה זה פתאום ירדלאחר שיחה איתה שלשום היא החליטה שהיא רוצה הפסקה כדי לחשוב על הרגשות שלה ולראות אם היא מרגישה בדיוק כמוניהבעיה היא שאני הראתי לה בחודשים האלה שאני ממש ממש רוצה אותה!!האם יש סיכוי שההפסקה תעשה משהו ותגרום לכך שהיא תרצה אותי?האם יש סיכוי להמשכיות מפה?אני ממש אוכל סרטים על זה

ד"ר אורן חסון
הפסקה בלתי מוגבלת
09.11.2013 • 20:04

לירון יקר,
הבחורה, מן הסתם, למדה שאתה לא יציב. ואולי עוד יותר, למדה גם שאתה יכול להיות מאד לא נחמד, כאדם, ולא מתחשב, אם לא בא לך (בחודשיים הראשונים). האם זה אומר לה שכאשר לא תסכימו, וכאשר תכעס, תשוב להיות מה שהיית קודם? - יכול להיות שזו המסקנה. ואולי היא פגועה מכך שלא רצית אותה מלכתחילה, והגיעה למסקנה שקשה לסמוך עליך.ואולי גם ההיפך - שלאחר שעשית שינוי, פתאום היית מושך פחות. אם זה נכון, זה אומר שאולי גם היא לא כל כך יציבה, כפי שחשבת.ובכלל, יכול להיות שקרה משהו אחר שבגללו החליטה להיפרד.מבחינתי, אני לא יכול לדעת מה נכון יותר. כנראה שגם אתה לא יודע, ולא יכול לתת לי את המידע הזה. לכן גם אני לא יכול לדעת מה נכון יותר לעשות. אם אתה מכבד אותה, אולי הכי נכון זה לומר לה את זה, שאתה מכבד את רצונה, ושאתה בינתיים זמין לה, אם תרצה לחזור. והרי גם אתה וגם היא מבינים ש"הפסקה" שאין לה גבול מוגדר, היא ממש מה שהיא - אין לה גבול מוגדר, ולכן בינתיים אפשר לנסות ליצור קשרים אחרים. ולך תדע מה יתפתח מזה. לפעמים זו הצעה שמגיעה מתוך חשש שהעימות יהיה חריף יותר אם יציעו פרידה מוחלטת, ועם תקווה שהצד השני יקבל זאת בהדרגה.ואתה יכול להבין שזה אחרת לגמרי מהגדרת הפסקה מוגדרת כמו "בוא ונתרחק לשבועיים, נראה מה זה עושה לנו, ניפגש ונדבר ונחליט אז".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083