עורך דין גירושין והשפעת הגירושין על ילדים

תאריך פנייה: 04.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
nana
בעיות זוגיות שמחייבות לצעדים
04.09.2006 • 11:34

אני בת 39, עם 2 בנים בני 10 ו-6.5.אני חיה גהינום כבר קרוב ל-8 שנים.בגלל הילדים, כל הזמן, אני לא נוקטת צעדים.החיים הפכו להיות בלתי נסבלים. חיים כמו זרים. אין חיים אינטימיםכבר 7 שנים חוץ מפעמים בודדות.היינו בטיפול זוגי ולא עזר.כשאני רוצה לדבר איתו, הוא מתחרק וגם כשאני אומרת לו שנמעס לי וזה לא ימשך כך.אני בטיפול אנטי-דיכאוני.לפני כחודש, עזב את עבודתו וכל הזמן שוכב ופסיבי חוץ מהילדים.אני בצד אחד רוצה להפסיק לסבול אבל קשה לי בגלל הילדים במיוחד שילדאחד מתחיל כיתה א' השנה.בעלי בן אדם ציני, משפיל ורבלי וכל הזמן יש לו משהו רע להגיד אלי על כל נושא.הוא לא יגיד סליחה ולא יפרגן.לפעמים הוא מתנהג באותה צורה עם הילדים: מוריד להם מורל, לא מעודד, ומדיפעם משתמש במילה שוטפת אצלו "מטומטמ/ת". או למשל השכל שלך בתחת שלי.מה לעשות ??? ללכת לפתוח תיק לרבנות ולבקש גט או אני חייבת לעבוד דרך עורך דין, כסף שהייתי רוצה לחסוך ???מה הכי טוב או יעיל לאישה בשביל זכויותה ?

ד"ר אורן חסון
עורכי דין
05.09.2006 • 01:12

נאנא יקרה,
לפי התאור שלך, גם אם אני לוקח בחשבון שהוא חד צדדי, גם לילדים לא טוב במערכת הזוגית שלכם, ולכן אל תקחי בחשבון את "טובת הילדים" כדי להישאר, כי זו אולי לא טובתם. אבל את תהליך הפרידה חשוב ללוות עם פסיכולוג של ילדים, בהתחלה שאת (ורצוי אפילו שניכם) תלכי אליו, ואחר-כך, לפי הצורך, גם הילדים.חלק מהשאלות שלך הן משפטיות. כדאי שתבדקי אותן במקומות המתאימים ולא איתי. אבל אני חושש שכדאי שתבדקי קודם אצל עורך דין. אגב כך, אם את באזור תל-אביב ורוצה המלצה לעורך דין שלא יהיה נשכני ושישתדל לדאוג לילדים, שלחי לי דואר אלקטרוני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083