עוינות כלפי החמות - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 26.10.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאור
בעיות בזוגיות בעקבות החמה...
26.10.2012 • 09:53

שלום
אני נשואה מזה ארבע שנים יש לי 2 ילדים ( 3.5 , 2)מאז שהתחתנו אני מסתובבת עם הצל של חמתי על הגב.זאת אומרת 90% מהמריבות עם בעלי זה בגללה, אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות. ברוב הזמן זה כי אני לא לוקחת אליה את הילדים, בעבר היתה לה בעיה לבוא לבקר כי בעלה היה מאוד חולה אך לפני שנה נפטר ואין תירוץ מוצדק עכשיו, היא לא מתאמצת בשום דרך להגיע לראות אותם והיא ממש לא אישה מבוגרת היא עצמאית, נוהגת וכו'....גם בפעמים שאני מזמינה היא מסרבת כל פעם בגלל משהו אחר.אצלה לא ממש נעים לי כשאני עם בעלי היא מתייחסת אליי אחרת וכשאני לבד אצלה אז יש מסכה אחרת, לא נעים לי שם. אני מנסה להסביר לו אך אין שום הבנה מצידו, תמיד רבים בגלל אותו נושא ואז אנחנו במתחים כמה ימים וזה בתדירות גבוהה יחסית.מה עושים אני על סף ייאוש??????????

ד"ר אורן חסון
עוינות כלפי החמות
28.10.2012 • 00:22

ליאור יקרה,
האמת היא שלא ברור לי בדיוק על מה אתם רבים. אם היא לא רוצה לבוא אליכם, זה אולי משהו שהוא טוב לך, לא? ובכל מקרה, נראה כאלילו זו בעייה שלה במקרה כזה, ולא שלך. האם את רגישה מדי לעניין המסיכות? האם היא בוטה כלפייך? פוגעת בך? האם היא עושה זאת כאשרת את איתה בלי בעלך או בנוכחותו? - אני לא יודע. לא כתבת על זה שום דבר. את רק כתבת שאת משתמשת בנימוק שהיא לא מגיעה אליכם ולא עושה מאמץ כדי להצדיק את העוינות שלך כלפיה, אבל לא כתבת מדוע את עויינת אותה (או להיפך).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083