סרוב מבחור - מה עושים?

תאריך פנייה: 28.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רחלי
מאוהבת ומאוכזבת
28.06.2006 • 17:15

היי אני בחורה בת 29 הנמצאת בקשר עם בחור שקטן ממני בשנתיים אנחנו בקשר כבר 5 חודשים בהתחלה הכל זרם יפה עד לדקה שהוא אמר שהוא לא בנוי לקשר ושלא יהיה לי ציפיות ואני בכלל לא חשבתי שיהיה אליו ציפות ואז זה קרה ביום בהיר שפשוט התאהבתי בו ואז היתי מאוד כנה איתו סיפרתי לו על ריגשותי סיפרתי לי שאני מאוהבת בו והוא עדין בדעה שהוא לא בנוי לקשר אבל הוא ממש לא היתנהג ככה הוא זרם עם הקשר ואפילו יותר מיזה ואז פיתאום ביום אחד הקשר נהיה רדוד ואני לא השלמתי עם זה כי הוא אשם שהוא נתן לי להתאהב בו ולא עצר את הקשר עוד שידע שאני מאוהבת בו למרות כול המאמצים שלי להיתנתק ואאז היום זה קרה הוא אמר שהוא לא רוצה שום קשר איתי ואני שבורת לב נימצאת בפניה וחושבת אולי הוא עוד יחזור בבקשה עיזורי לי מה לעשות

ד"ר אורן חסון
הסתיימה האהבה
30.06.2006 • 02:47

רחלי יקרה,
זה כואב לקבל סרוב מבחור שאת מאוהבת בו. יכול להיות שהוא נדלק מעצם התחושה של להיות עם מישהי שמאוהבת בכך, וזה ריגש אותו. אז הוא היה אולי אגואיסט, ואולי הריגוש הזה היטעה גם אותו לחשוב שאולי הוא מתאהב בך.בהנחה שהוא לא יתחרט מחר, אזי אפשרות אחת, רחלי, היא להשאר בבית, ולהתאבל עליו 7 שנים. ואם האפשרות הזו לא נראית לך, חפשי דרך טובה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083