סקס, אהבה וחרדה: מה באמת מפריע לך?

תאריך פנייה: 25.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
איב
חרדה וסקס
25.08.2005 • 17:32

אין לי סקס וזה יוצר אצלי חרדות. אני לא רוצה להיות לבד לנצח. מה לעשות?המחשבה שלא הולך להיות לי סקס בשארית חיי גורמת לי להסתכל על העתיד באור שחור.אין סיבה לחרדות האלה כי אני כוסית, אבל אני פוחדת שאף אחד לא ירצה אותי ושאני לא אמשך לאף אחד לעולם! הצילו! אני ממש פוחדת, ואני נגד ויברטורים כי אין להם מגע אנושי, בבקשה תגידו לי שיהיו לי ס ק ס ו א ה ב ה...בבקשה...

ד"ר אורן חסון
סקס יש לך
28.08.2005 • 02:47

איב יקרה,
מקריאת המכתב שלך נראה לי יותר מכל שאת לא ממש פוחדת מזה שלא יהיה לך סקס, אלא צריכה להתריס כדי לקבל חיזוקים.אז בואי ונתחיל מזה שאת הרי יודעת, בדיוק כמוני, שאם תרצי סקס, יהיה לך כמה שאת רוצה. כי הרי גברים אינם בררניים ביחסים מזדמנים, ותוכלי להשיג זאת ללא קושי.עכשיו, כשאנחנו יודעים שיש לך סקס, נשאלת השאלה אם את רוצה להשתמש בו. וכאן בדיוק העניין, שלמרות ההצהרות שלך, בעצם את לא רוצה רק "סקס". את רוצה גם להימשך לאדם שאיתו תעשי זאת, ועוד יותר, את רוצה לאהוב אותו ושהוא יאהב אותך. כרגע את בתקופה של חרדה, וכנראה שזה יעבור, אלא אם את בת 85, וגם, לפעמים, מוצאים אהבה. ויכול להיות שאת בכלל בת 17, ובגיל הזה נקודת המבט על החיים מוקצנת יותר, ובין השחור ללבן רואים מעט מאד אפור. וזו אחת הסיבות לכך שתמיד כדאי להוסיף כאן את נתון הגיל, כי זהו מידע מאד חשוב למתן תשובה סבירה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083