סליחה לבן הזוג: אחריות וזוגיות
נסיכה
פרידה מחבר לאחר שנתיים וחצי
⌄
היי.אני וחבר שלי נפרדנו לפני 4 שבועות ואני לא מצליחה להמשיך הלאה היינו ביחד שנתיים וחצי והכל התפוצץ כי הייתי מאוד קנאית והגבלתי אותו בהמון דברים וכדי שלא נריב הוא היה משקר לי ואומר לי שהוא לא יוצא ולא שום דבר.אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל יש דברים שאנחנו לא מסתדריםםהוא התקשר אליי ביום ראשון ואמא לי שהוא גם אוהב אותי המון המון ושהוא מתגעגע בטירוף ושהוא לא רוצה להתחיל אף קשר עם מישהי אחרת אם זאת לא אני.אני רוצה להחזיר אותו אליי ולנסות לתקן את כל מה שעשיתי לו איך עושים את זה???אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ולא יכולים אחד בלי השני!אשמח לתשובה
ד"ר אורן חסון
פרידה מחבר לאחר שנתיים וחצי
⌄
נסיכה יקרה,
בקשי סליחה. קודם כל למענך, כדי שתדעי שלא הכל סובב סביב האגו שלך, ושיש דברים חשובים יותר כמו הזוגיות הזו שלך. זה יכול להיות מאד חשוב לך. שנית, למען הבטחון האישי שלו, שיידע שאת מבינה שאת לא תמיד צודקת, ושאת מוכנה לקחת אחריות על טעויות. בלי זה, יהיה לו קשה לסלוח לך בכל פעם שתפלי שוב.אחר כך, קראי את ההתכתבות שלי בנושא זה כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3351369ולבסוף, התחילי לקחת אחריות גם על מה שהוא מרגיש, ולא לצפות שרק הוא ייקח אחריות על מה שאת מרגישה.