סימנים לגבר לא מסור?

תאריך פנייה: 14.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתוסכלת
קשר זוגי
14.05.2012 • 22:03

היי.אני בתחילת קשר.החל עם גשושים בטלפון, מסרונים .כל זה כחודש.במהלך החודש האחרון[מכירים ממקום העבודה].לפני שבוע התחלנו לצאת.בשבוע האחרון יצאנו מספר פעמים.שנינו גרושים כשנתיים.בני 40+.שנינו עם ילדים.אני סיימתי קשר לאחרונה.הוא לא היה כלל בקשר מאז גרושיו.אף סוג של קשר.כשנפגשים מאוד כיף.מרגיש מאוד נכון.יש מגע,נשיקות,שיחות.בימים שלא נפגשים[ימים שאנו עם הילדים]אינו מתקשר כלל, או שמסמס פעם אחת וזהו.גם כך אינו מתקשר הרבה.אני מתאימה עצמי לסיטואציה ואיני מתקשרת הרבה גם כן.אומר שרוצה לקחת את הדברים לאט.כשנמצא עימי עושה רושם שרוצה.שנינו אנשים שלא בנויים לקשר קליל, לסטוצים.כך לפחות אמרנו זה לזו.אני לא מפסיקה לתהות ולהיות מוטרדת מכך שאולי אינו מעונין כל כך בקשר.אודה לדעתך, עצתך.

ד"ר אורן חסון
סימנים
16.05.2012 • 17:26

מתוסכלת יקרה,
בדרך כלל אנחנו מחפשים סימנים ומפענחים אותם לפי מה שמקובל, ולפי הסטיגמות. אלא שלא כולנו בדיוק מרגישים ונוהגים לפי הסטיגמות ולפי מה שמקובל. את חוששת ומוטרדת כי את מכירה את הסטיגמות, או לפחות שמעת על מקרים שבהם גברים רקדו על כמה חתונות וזה מאיים. אבל אני לא יודע אם הוא כזה. כלומר, אם הוא כן איתך כשאמר לך שהוא לא בנוי לקשר קליל או שהוא אמר זאת רק כדי להרגיע אותך. אני חושב שתצטרכי לחכות ולראות. וגם, לרמוז לו מדי פעם שתשמחי ליותר תקשורת איתו גם כאשר אתם בנפרד, כדי לנסות וליצור דינמיקה אחרת, כדי שאולי הוא ילמד להתאים את עצמו אלייך במקום להפך. יכול להיות שהוא פחות זקוק לזה דווקא בשל הבטחון שלו בך, או בכלל חושב שהוא מתאים עצמו אלייך - והיו דברים מעולם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083