סיוע נפשי ציבורי

תאריך פנייה: 21.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אושרת
משבר בזוגיות
21.06.2011 • 01:37

שלום
לכם אני בת 28 נשואה ואני סובלת בחיים אני נשואה שנה לא עובדת בעלי עובד קשה בדואר מחלק מכתבים הוא מקבל משכורת לא תמיד יוצא לו 4900 עבודה קבלנות במשלוחים לפי המכתב שעולה שקל ליום אנכנו גרים בשכירות בנתניה משלמים 2400 אני מקבלת קצבת נכות 2210 בגלל שהיתי ילדה לא היה לי בטחון היתי בישיינית לא עצמאית ויש לי אנמיה עכשיו אני עצמאית בזכות בעלי קבלתי את הבטחון אני לא ביישנית ויש לנו חובות ומינוס בבנק בעלי רוצה שאני יעבוד לכסות לו את החובות והוא שונא לשמוע אותי מדברת תמיד על נופש הוא לא רוצה שאני ידבר איתו יותר והוא רוצה שאני יעזוב את הבית עם לא טוב לי לחיות איתו כך הוא אומר בינואר 2012 יהיה לו פלוס בבנק הוא עשה טעות הוא חשב לעבוד במחשבים הוא למד מחשבים ושילם 10 אלף וחתם על צ'יק וראה שזה לא בשבילו כי הוא דיבר עם אדם שקוראים לו יוסי כהלני שיודע על עתיד הוא אמר לו שאני והוא נשמה תאומה אתה צריך לתן תשומת לב לאשתך יותר בעלי הלך לטיפולים בקנסולגיה וגם שילם כסף וזה עזר לו שירד לו המתחים אבל מה שאני רוצה שום דבר לא פתר כלום הוא עדין בעצבנות במתח מה לעשות איתי הוא התפתה בעלי משהי אמרה לו שהיא תעשה אותו עשיר בתנאי שיוציא אותה לארץ ממחנה הפליטים ההורים שלי אמרו לו איך אתה עושה דבר כזה זה מסוכן היא יכולה לבוא לרצוח אותו הוא שילם לעורך הדין 3 אלף לקח בעלי הלוואה מהבנק עורך דין של הבחורה ותראה כמה חומות יש לנו נתחיל בזה קניות בסופר 1320 חובות 1372 אוכל בחוץ 200 ממתקים 100 תספורת 40 מסעדה 100 ניסעות 150 ביגוד והנעלה 100 מקווה פעם בחודש 16 רכישות וקניות 200 עמלות 41 אינטרנט 139 סלולרי 200 טלפון 70 חשמל 150 קופת חולים 40 בעלי לא מדבר עם אמא שלי בגלל שהיא התערבה ואמרה לו מה יש למה התחתנתם בשביל לממן אותה אבל מה הוא עושה הוא מפרנס אותי בעלי מצטער שהתחתנו מהר ולא גרנו לפני החתונה כי הלכנו לפי המסורת ואני דואגת מה יהיה איתו הוא בשלו מתוח ועצבני תחזירו לי תשובה זה חשוב לי מאוד אני לא צריכה להראות לו שמהשפחה שלי נסעה לבית מלון לאילת ואני לא נהנית זה אוכל אותו הוא אומר שיחזרו מאילת הם יהיו בדכאון יחזרו לשעמום לשגרה והלך להם הכסף תענו לי על התשובה שלי ביי

ד"ר אורן חסון
סיוע ציבורי
21.06.2011 • 23:08

אושרת יקרה,
מכיוון שכנראה שאין לכם אפשרות כלכלית, נסו סיוע נפשי ציבורי, בין אם דרך קופת חולים, או דרך משרד הרווחה והשרותים החברתיים. ראי את הקישור הבא, וחפשי באזור מגורייך:http://www.molsa.gov.il/MisradHarevacha/Mahlakot/

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083