סיוע מיידי למצוקה זוגית

תאריך פנייה: 21.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מריה
אני ממוטטת נפשית תעזרו לי
21.07.2010 • 09:20

שלום
שמי מריה אני בת 23 יש לי ילדה בת 3 ובן זוג שלי בן 27.אנחנו הכרנו כשהיתי תלמידה בתיכון כשהתגייסתי גיליתי שאני בהריון והילדה הזו היום כבר בת 3. הקשר שלנו עבר עליות וירידות היו לנו שתי פרידות האחרונה לפני שנה ניפרדנו בגלל שלא עשיתי כלום בבית הוא קורא לי עצלנית ואני באמת כזאות אני לא אוהבת לנקות ולא עושה את זה כי אין לי חשק.אני חושבת שהבעיה היא בשנינו בגלל שהוא רוצה שאני ישתנה ואני לא מצליחה עם כל הרצון שלי לא שאני חוזרת הביתה ומרימה את הרגליים למעלה ולא עושה כלום אני מכינה ארוחת ערב עושה מקלחת לילדה עושה כביסה הוא מצאפא ממני יותר וכשמהוא לא מוצא חן בעיניב הוא מקלל אותי מגרש אותי מהבית לכי אני לא רוצה לחיות עם עצלנית הוא יכול גם להרים יד למרות שזה לא קרה כבר כמה זמן אני בחורה צעירה נראית טוב אבל אני פוחדת לקום וללכת אין לי לאן ללכת מה אני יעשה עם ילדה קטנה לבד למרות שגם אני לא בסדר הוא אומר שכל היחס הזה שלא רק בגלל ההתנהגות שלי אני אני כזאות הייתי תמיד אל כל דבר שהוא אומר אני לי כוח להתמודד איתו לא לריב וכלום הוא כל הזמן אומר לי לכי מפה אבל עם אני ילך הוא יגיד לי שיש לי מישהוא ובגלל זה אני הולכתאז בבקשה תעזרו לי עם המצב הזה שליאני הולכת לאיבודאני מתחילה לבכות כל הזמן סתם בלי סיבהתודה רבה

ד"ר אורן חסון
מספר חרום לבקשת סיוע
21.07.2010 • 22:03

מריה יקרה,
צר לי על מצבך. אפשר וקל להאשים אותך על-פי מכתבך, אלא שאני לא בטוח שהאשם רק בך. אין לך מוטיבציה, אולי גם כי אין מי שייתן לך מוטיבציה וחיזוקים חיוביים. אולי. קשה לי, ואני לא רוצה לשפוט, מבלי לדעת, ואולי גם לא לאחר שאדע. מה שבטוח הוא שאתם זקוקים לסיוע.טלפני כשאת יכולה לקו החרום ארצי של משרד הרווחה: טלפון מספר1-800-22-0000, הסבירי את בעייתך, ושאלי איך מקבלים עזרה.אני יוצא מתוך הנחה שאת גם לא מקבלת סיוע ממשפחת האם שלך (אבא, אמא, אחים, אחיות). אם יש לך אפשרות כלכלית, ולא תקבלי סיוע אינטנסיבי מספיק ממספר החרום שסיפקתי לך, לכו ליעוץ זוגי. אבל את חייבת לעשות משהו כדי להגיע למצב שבו אתם והילדה שלכם תוכלו לחיות כראוי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083