התמודדות עם פרידה: עצות לנערה

תאריך פנייה: 21.07.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נערה עם לב שבור
קשה
21.07.2010 • 09:04

הייאני וחבר שלי היינו ביחד שנה עד לפני חודש שהוא נפרד ממני.הוא אמר שהוא לא מרגיש אותו הדבר והיחסים בינינו לפני הפרידה היו טובים.החלטנו להיות ידידים , עד לזמן מה זה היה ניראה טוב למרות הקושי.לאחר הפרידה הוא יתחבר עם ילדה ואמר שזה ידידות בלבד ולא על חשבוני.לאחרונה גיליתי שהם היו חברים בסתר ושהם יתנשקו יומיים אחרי שנפרדנו.במשך הפרידה לא הזכרתי לו את התקופב שלנו ביחד לא התקשרתי ולא השארתי הודעות מטרידות.עד שגיליתי וביקשתי מחברה שתגיד לו שאני יודעת שהוא היה איתה ושהוא יתנשק שאני לא כועסת ואני פגועה ואני לא רוצה ליראות אותו כרגע.הוא יתעצבן על חברה שלי ואמר שזה לא נכון, למרות שבוודאות היה בינהם קטע ועכשיו כבר לא כי היא לא רוצה אותו הוא רוצה אותה.ואז הוא יתעצבן כשבאתי לפגוש חברים לשנייה ואז ללכת איתם הם באו איתי וראיתי אותו שנייה ולא התייחסתי בכלל.אז הוא יתעצבן ושלח הודעה לידיד שלי שאם אנחנו מדברים עליו אין לו ולחברה שלי דיבור איתו יותר בחיים.לא הבנתי למה הוא כועס אם בעצם הוא זה שעשה משהו לא טוב ונפרד ממשיהי שאהבה אותו באמת בשביל מישהי אחרת שלא רוצה אותו בכלללואז ניסיתי להתקשר אליו אחרי שבערך חודש מאז הפרידה לא דיברנו בטלפון חוץ מידידים פנים מול פנים ויציאות.והוא ענה לי:" מה את רוצה אין לך בושה את מתנהגת כאילו כלום וצעק ולא נתן להגיד מילה למרות שרציתי רק להגיד שישאיר את החברים מחוץ לסיפור צעק ותקף ואז ניתק.אחר כך התקשרתי שוב והוא קילל וניתקבפעם השלישית הוא לא ענה ולא עשיתי כלום ולא שלחתי הודעה.לא יודעת איך להתנהג, אנחנו עובדים ביחד, הוא כועס על כולם ואנחנו לא אשמים . לא הצליח לו איתה והוא כועס עליי למרות שהוא היה איתה יומיים אחרי שנפרדנו מדבר לא יפה ואני לא מגיבה. לא יודעת איך להתנהג . תודה רבה

נערה עם לב שבור
קשה
21.07.2010 • 09:06

אני וכל החברה שלי בני 18 ומאז הפרידה עבר חודש. כל השיחה הגילוי קרו ביום אחד לפני יום.

ד"ר אורן חסון
להעביר את הלב השבור למקום אחר
21.07.2010 • 22:26

נערה יקרה,
יש שני מרכיבים לסיפור שלך. האחד, זה מה שבינך לבינו, ובמקרה הזה, הייתי פשוט מייעץ לך לרדת מהעניין, כי הוא החליט שהוא לא מרגיש כלפייך מה שאת מרגישה כלפיו. לא נעים, אולי אפילו מאד מאד לא נעים, אבל זה קורה. יכול להיות גם שהוא עשה זאת כאשר עשה זאת, כי חשב שיש לו סיכוי הם האחרת, אבל בכל מקרה המסר הוא ברור: הוא לא רוצה אותך מספיק.המקום הקשה יותר הוא מה עושים כאשר את והוא ממשיכים להיפגש, כי אתם עובדים ביחד. אם את יכולה, ומתאים לך, לחפש מקום עבודה אחר – אולי עדיף לך. בכל מקרה, צמצמי את המגע איתו ככל האפשר, וחפשי לך חברים וחברות שאינם קרובים אליו, כדי להמשיך לחיות. הוא פגע בך מספיק, ואין סיבה שימשיך לפגוע בך. במידה רבה, זה תלוי עכשיו בך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083