סיוע לנשים: תמיכה וייעוץ משפטי

תאריך פנייה: 29.04.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבולבלת
בלבול בנישואין
29.04.2013 • 02:03

שלום רב,
אני נשואה עם בעל שהוא לא מפרנס כראוי ולא מכבד אותי לא בפורום אישי ולא בפורום ציבורי.הוא עזב את הבית .לאחר שהשאיר בית ריק מאוכל וחובות עצומים .יש לנו 6 ילדים קטנים. המצב ביני לבינו מאוד קשה...היו מריבות.התבטאויות מילוליות לא נעימות.הוא עזב את הבית ומאוד התקשיתי לאסוף את עצמי.ובכל זאת קניתי לילדים את כל צורכיהם .אבל זה היה רק ליום יומיים ושוב חסר לילדים.פעמים קודמות עזב את הבית לאחר מריבה כאן לא היתה מריבה בסמוך לעזיבה.אבל הוא לא מעוניין לחזור.ומצד שני לא מעניין אותו ממני ומהילדים.מה עליי לעשות? איך אני יכולה להגיע לחיים טובים איתו? האם לא אוכל ,בגלל שאינו מכבד אותי ?

ד"ר אורן חסון
סיעוד ותמיכה באינטרנט
30.04.2013 • 14:45

מבולבלת יקרה,
אני חושב שאת זקוקה קודם כל לסיעוד, בין אם משפטי ובין אם של תמיכה אחרת.התחילי בדף העזרה הראשונה שלי באינטרנט, תחת סעיפי השרותים הקהילתיים והיעוץ המשפטי שבטור השמאלי. אני לא יודע עד כמה יש לבן זוגך יכולת לספק את הצרכים הכלכליים שלו, אבל אם יש לו, אסור לו למנוע זאת, ואת זה את צריכה לברר דרך הסיוע לנשים ודרך בדיקת סיוע משפטי. מעבר לכך, טלפני ללשכת הסעד המקומית, והציגי את המקרה שלך, ובקשי התערבות - בין אם כדי להגיע לשלום בית, ובין אם כדי לאפשר לך פרידה בכבוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083