להיות הצד הרגוע - עצות וטיפים

תאריך פנייה: 29.04.2013 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אני שוב
חזרה לאקס
29.04.2013 • 14:31

אורן היקר
שלום,כתבתי לך בעבר על פרידה מהחבר שלי .http://www.starmed.co.il/forum-93/page-8ולפני שבוע חזרנו ביוזמתי, היה לי די קשה בלעדיו. ולמרות שיצאתי עם אחר, הוא תמיד היה במחשבותיי. ובכל הזמן הזה שעבר, הרגשתי שאני חייבת לתקן ולהראות לו צד אחד שבי, פחות מלחיץ ועם קצת חיי חברה משלי.אבל שוב אני מלאת פחדים וחרדות ולא רוצה לטעות שוב בדרך.ובנוסף איך אדע עד כמה כוונותיו אמיתיות ? איך לגרום לו שיתאהב בי כמו פעם ? ושכן ירצה להיות איתי כל הזמן ?אני מבולבלת ולא רוצה להרוס שוב. מה אני יכולה לעשות ?תודה ורק טוב

אני שוב
חזרה לאקס
29.04.2013 • 14:34

אורן היקר
שלום,כתבתי לך בעבר על פרידה מהחבר שלי .http://www.starmed.co.il/forum-93/page-8ולפני שבוע חזרנו ביוזמתי, היה לי די קשה בלעדיו. ולמרות שיצאתי עם אחר, הוא תמיד היה במחשבותיי . (והוא טוען שזה גם כך היה אצלו) הרגשתי שאני חייבת לתקן ולהראות לו צד אחד שבי, פחות מלחיץ ועם קצת חיי חברה משלי.אבל שוב אני מלאת פחדים וחרדות ולא רוצה לטעות שוב בדרך.ובנוסף איך אדע עד כמה כוונותיו אמיתיות ? איך לגרום לו שיתאהב בי כמו פעם ? ושכן ירצה להיות איתי כל הזמן ?אני מבולבלת ולא רוצה להרוס שוב. מה אני יכולה לעשות ?אולי לקחת כמה שיחות ע"מ שיקלו עלי ?תודה

ד"ר אורן חסון
צד אחר, רגוע יותר
30.04.2013 • 14:46

את יקרה,
הקישור המדוייק להודעתך הקודמת הואכאן, אני מניח. את רוצה להראות לו שאת הצד שפחות מלחיץ בך, אבל קשה לך להראות אותו, כי את באמת נלחצת, לא מאמינה מספיק, ופוחדת להרוס שוב. אני חושב שאכן כדאי שתלכי לטיפול, לפחות למספר שיחות, כדי לקבל תמיכה, כדי להרגע בתחילת התהליך, וכדי שתהיה לך דרך אחרת לפרוק את החרדות שלך, שלא בנוכחותו. ובסופו של דבר, כן, להיות גםמסוגלתלהראות צד אחר שלך.וכדי לקבל את הביטחון אחר-כך, שאת יכולה לעשות זאת גם לבדך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני
אכן זאת אני
30.04.2013 • 20:04

ותודה רבה לך על התשובה.ויכול להיות שאני אתקשר אליך לקבוע פגישות, אז תזכור אותי :)

ד"ר אורן חסון
להתראות
03.05.2013 • 11:48

את יקרה,
אם תפני בימים הקרובים, יהיה קל לי יותר לזכור... :-)להתראות,ד"ר אורן חסוןיועץ זוגי ואישיאתר הבית של ד"ר חסון:www.orenhasson.com

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083