סיוע לנשים הסובלות מאלימות
ליאורה
חוסר אונים
⌄
כל פעם שבעלי התעצבן עלי , צעק , נתן מכות, התעצבן עוד יותר וגירש מהבית , זה מעגל שבשנה האחרונה חוויתי אותו אולי כחמש פעמים. הוא אף פעם לא מכיר בבעיה שיש לו ותמיד אומר שאני אשמה (כי אני עונה לו למשל , אני טיפוס שקשה לו לראות ולשמוע דברים קשים ולסתום תמיד- במיוחד כשאני מקבלת מכות אני יוצאת מכלל שליטה , עד כדי כך שבפעם האחרונה זימנתי לו משטרה כי גירש אותי מהבית , לקח את המפתח ואת הילד שהיה עם חום )-זימנתי משטרה לקבל את בני ואת חפציי , ויצאתי לכיוון המשפחה התומכת ), קשה לי לעקל שזה קורה דווקא לי , הוא עוד פוסל כעת (אחרי שבועיים)כל אפשרות לשיתוף פעולה כמו ללכת ליעוץ זוגי גם בשביל להיפרד כמו שצריך אם זה רצונו , כל הבעייה היא כי מעורב ילד בכל מה שקורה .במכתבי זה אני מחפשת חיזוק, לפעמים ממש קשה לי. וכמובן אני מחפשת דעתו של מקצוען ולשמוע על מקרים דומים..ואני בספק האם האור שבקצה המנהרה כדאי להיאחז בו ( תקווה שעוד שנה מהיום נחזור אחד לשני כי זה יהיה רצונו(כעת בגלל כל נושא המשטרה אני וכל דיבור איתו חוץ מענייני הילד פסולים - כי בעיניו עשיתי מעשה יהיר ורע מעשה שלא יעשה ), זהו חלומי שעוד הרבה זמן נחזור כי משפחה צריכה להילחם להישאר ביחד והכל כמובן אחרי הרבה זמן של טיפולים לשנינו.....האם אני חולמת וכדאי לי להתעורר .... האם היו מקרים כאלה והסתיימו ב GOOD END ????? האם זה שעירבתי משטרה (תחת לחץ ומכות) חיסלתי בידיי כל תקווה -ודרך אגב לא התלוננתי על אלימות כי לא רציתי לפגוע בו , רק ביקשתי את בני ואת חפציי....האם יום אחד אשנא את עצמי בגלל שהתנהגתי כך ולא אחרת ???
ד"ר אורן חסון
אונים
⌄
ליאורה יקרה,
יש שפע של סיוע לנשים במצבך. הקישיכאן, לאתר שייתן לך רשימות מקורות תמיכה מסוג זה. ערבת את המשטרה בצדק גמור, כי כשאת מקבלת מכות זה קודם כל סימן שהוא יוצא משליטה, ולא את. כרגע עוד קשה לך. אבל יום אחד תאהבי את עצמך מאד, ואז תביני שעשית את הדבר הנכון. החוק עומד לרשותך בעניין הזה, וגם בעניין האחזקה של הילד. השתמשי בכל סיוע שנדרש ושאת יכולה להשתמש בו. בשביל זה יש טלפון.