הפסד זוגי: מתי להשאיר את הרסיסים מאחור

תאריך פנייה: 24.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הילה
קשה לי
24.11.2006 • 21:10

שלום
ד"ר חסוןאני גרושה טריה, שהתגרשה מבעל מתעלל נפשית ופיסית. נראית מצויין, מרוויחה טוב,ובאופן כללי אני בחורה עם אופי נוח ולב טוב.לפני כמה חודשים הכרתי מישהו שמאוד מצא חן בעיניי, נוצר בינינו "קליק". בגלל שזה הינו דבר מאוד נדיר אצלי, כי פגשתי לפניו הרבה גברים שלא נמשכתי עליהם כך, וגם במהלך החיים שלי מעט מואד גברים מצאו חן בעיני, מאוד שמחתי. גם הגבר לטענתו מאוד התלהב ממני(האמנתי לזה כי בדר"כ הגברים מתלהבים ממני).אבל... הגבר עובד כל יום מהבוקר עד 10-11 בערב, וכל ! סופי שבוע מבלה עם הילדים שלו(הוא גם גרוש, אבל אני לא כ"כ מאמינה שהוא באמת איתם גם ביום שישי וגם בשבת כל שבוע). לכן כל הפעמים שנפגשנו היו למעשה ל2-3 שעות ערב אחד או שניים בשבוע, כאשר בדר"כ אני באה אליו, למרות שיש לי ילד שגר איתי ואני צריכה לבקש מהורים לשמור אליו כשאני יוצאת - אני באה אליו כי הוא גר קרוב לעבודה שלו (האמת גם קרוב לעבודה שלי). למרות שהיה לי כיף איתו, די נמאס לי כמעט לא לראות אותו, אמרתי לו שאני מרגישה כמו מאהבת של גבר נשוי(הוא לא נשוי - בדקתי) ושהוא צריך להקדיש לי יותר זמן. בקשתי גם כמה פעמים להכיר את הילדים שלו, שנוכל לצאת ביחד, הוא אמר שהוא רציני ביחס אלי ויעשה זאת, אבל דחה את זה כל פעם.כשהבאתי לו את כל הטענות שלי הוא אמר שזה מה יש והוא לא יכול להקדיש לי יותר זמן כי הוא לא יכול לעבוד פחות ולראות את הילדים שלו פחות, לכן אם זה לא מתאים לי הוא יבין(!?) אם אני לא ארצה להיות איתו. אני הסקתי מכך מסקנה שהוא לא ממש רוצה להיות איתי(למרות שבדיבורים היה מאוד רציני וטען שהוא עם המקצוע התובעני שלו צריך להיות כבר נשוי כי אין לו זמן ליציאות וחיפושים) ואמרתי לו ביי.האם אני צודקת או שיכולתי בכל זאת להלחם על זה יותר לאור העובדה שמאוד נמשכתי עליו?אשמח לשמוע את דעתך.

ד"ר אורן חסון
כואב כאשר משאירים רסיסים מאחור
27.11.2006 • 00:26

הילה יקרה,
את שואלת אם את אשמה בכך שלא עצרת את כוס החלב בנפילתה ארצה. אם התנאים לא התאימו לך, אז גם אם את אשמה, עשית כנראה את הדבר הנכון. אם היית יכולה, על-ידי עוד קצת סבלנות, ואולי הרבה, להגיע לחיים משותפים, שאת אולי היית רואה אותו יותר, אז אולי הפסדת משהו. כרגע, בכל אופן, עושה רושם שהוא לא היה מוכן עדיין למחוייבות איתך, כי הוא לא היה מוכן לחשוף אותך לילדיו, ויש בזה אמירה. קשה לומר הרבה מעבד לזה. חבל שהפסדת גבר שהקליק אצלך את התאים הנכונים, אבל אם התנאים שבהם תחיו לא מתאימים לך, אז צריך כנראה להמשיך הלאה, ולהשאיר את החלב ואת הרסיסים מאחור.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083