סיום קשר: טיפים להתמודדות ובילוי
רעיונית
נגמרו לי הרעיונות
⌄
ד"ר יקר
!!אני מודעת לעומס הרב המוטל עליך, אבל אני נאלצת להוסיף עליו...לפני כשלושה חודשים נפרדנו. לפני כחודש, החלטתי שאנחנו מפסיקים לדבר, ומדי פעם (בתדירות די גבוהה, האמת) מתכתבים באסמסים, כמעט תמיד ביוזמתו.אני בת 27 עוד מעט, מאוד רוצה למצוא קשר רציני ולהתמסד, אבל אנילא מצליחה לשכוח ממנווהאמן לי, ניסיתי!! הוא לא האהבה הראשונה שלי, וכבר חוויתי פרידות. אבל אף אחת לא הייתה לי כך קשה. בייחוד מקשה עליי שהוא נורא מקסים כל הזמן מה שמקשה עליי לשנוא אותו ולא לרצות לדבר איתו...אין לי כוונה או רצון שנחזור. אני יודעת שזה אבסורד, אבל לו היינו מתחתנים זה לעולם לא היה מצליח, אבל אפילו המחשבה הזו לא מאפשרת לי להתנתק ממנו. ניסיתי לא לדבר איתו בכלל - ללא הצלחה, ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא יילך גם ככה, אז מוטב שזה נגמר - וזה מספיק בדיוק לרגע, ניסיתי לדבר איתו כשאני ממש ממש מתגעגעת כדי להרגיע את העצבים - ולא הולך. ניסיתי להתרכז בלימודים, להיות כל היום בעבודה, לחדש קשרים עם ידידים (זה כבר אבוד האמת), ניסיתי לעשות קצת ספורט, לדבר אל עצמי בלילות....שאלוהים יעזור לימה לא נ י ס י ת י!!!המצבהיחידשבו אני לא חושבת עליו, הוא כאשר אני עם אנשים.בשניהשאני לבד, אפילו במעלית, המחשבות עליו עולות לי.ברור שאני לא יכולה להיות מוקפת באנשים 24 שעות, מה גם שרוב החברות שלי התחתנו + ,והשאר גרות ממש רחוק ממני...ד"ר יקר, נ ג מ ר ו ל י ה ר ע י ו נ ו ת!!! . אני לא רוצה לרצות להכיר מישהו חדש, כי א. אני לא מרגישה מוכנה לגמרי עדיין להיפתח רגשית, וב. (א' זה בגלל ב' בעיקר..) המחשבה שאני צריכה להיות עם מישהו כדי שיהיה לי טוב לא ממש נוחה לי...פשוט לא יודעת מה לעשות ובינתיים אני גם משגעת אותו והוא לא יוצא (או לפחות לא מודה בזה, אבל אני מאמינה שלא...) עם בחורות כי אני כל הזמן מתבכיינת לו. (זה אני אומרת לא הוא....)בא לי לצרוחחחחח
ד"ר אורן חסון
בילוי והנאות אחרות - ללא התאהבות
⌄
רעיונית יקרה,
איכשהו אני מקבל ממך דבר והיפוכו. היום אתם לא מדברים, אלא באסמסים, וכמעט תמיד ביוזמתו. זה מה שכתבת. אבל עם זאת, את כותבת שאת משגעת אותו כי את כל הזמן מתבכיינת לו. כמה את מצליחה לעשות את זה באסמסים, כשהוא היוזם? ואולי את מתקשרת יותר מכפי שאת מודה?זה לא פשוט לסיים קשר שהיו בו דברים טובים, ובעיקר אם היו בו ציפיות גבוהות. התחילי להכיר בכל זאת גברים חדשים, לא כדי להתאהב, אלא כדי להתחיל לתרגל את התחושה, ולהתרגל לרעיון. צאי הרבה למען ההרגשה שאת יוצאת, למען ההרגשה שיש מי שמחזר אחריך, ולמען ההנאה מהבילוי עצמו. היכולת להתאהב שוב תגיע עם הזמן, ועם ההרגלים. המודעות שלך לכך שאת עדיין לא מוכנה להפתח רגשית היא סימן טוב דווקא, כך ששמרי על הקשר עם עצמך, כדי לדעת היכן את עומדת. המודעות הזו תשמור עליך שלא להתבלבל בין בילוי להתאהבות, ותתן לך את הקצב הנכון להתקדמות הרגשית. והבדילי בין זה, לבין הבילוי וההנאות האחרות.וכמובן: נתקי את הקשר שמפריע לך.לגמרי.