סיום קשר והגנה על הילדים
שקד
בעלי השתנה
⌄
הי ד"ר אורן , אני נמצאת במשבר עם בעלי מזה שנתיים מנסה בכל דרך להציל את הנשואין אך ללא הואיל .המשבר התחיל שבעלי תקף את הבן באלימות פיזית על כך שאיחר להגיע לארוחת שישי בזמן בטענה שהתעכב אצל ידידיה , במקום לבוא ולדבר על זה שבפעם הבאה יגיע בזמן הוא תקף אותו חנק אותו בצורה מטורפת לחלוטין אני ובתי בקושי הצלחנו להוריד אותו ממנו ואז הוא תקף אותי, אני היתי בהלם מאחר והוא היה אדם אדיש לא עניין אותו שוב דבר תמיד היה מכונס בתוך עצמו ועסוק בעיסקויון לא טרח אף פעם להיות שותף בחינוך וגידולה ילדים, ברגע שהודעתי לו שאצלי בבית לא תהיה אלימות ומאחר וכל חיי היתי לבד בנשואין ולבד עם הילדים ובנוסף לזה שלא היה בעל ואב לא טוב הוא גם אלים אני איתו לא נשארת, הוא לא השכיל להבין שאני עוזבת אותו בגללובגלל היחס שלו ובגלל האלימות שנקט נגדי ונגד בני שהיה בן 17 וחצי באותה עת.הוא החל לחפש אולי יש לי משהו האשים והעליל עלי שיש לי משהו ולכן אני רוצה להתגרש במקום להשכיל להבין שאני רוצה להמשיך לחיות איתו, מאז עברנו טיפול זוגי ללא הואיל ואף הגענו לדיון שני בבבית הדין הרבני, הוא ביקש שאתן לו צאנס והוא ילך לטיפול מאז התוקפנות הפיזית שלו הפך להיות אלים מילולית כלפי ותוקפני כל מילה אמריה שלי מובילה אותו להתפרצות של צרחות מטורפות שלו וחיי איתו אינם נסבלים אני רוצה לסיים את הקשר איתו מאחר והוא אינו פונה לעזרה וגורם מקצועי כפי שהבטי מה שחושב עליי לציין שיש שני מקרים של אחים שלו שהם מוגדרים כחולי נפש ואין לי ספק שגם לו יש בעיה וכל פעם בהתפרציות שלו אני מזכירה לו שיראה את ההתנהגות שלו שהוא חיב ללכת למשהו מקצועי וןלעבוד על עצמו גם היועצת אמרה לנו בזמן הטיפולח שהבעיה אצלו. אודה לך באם תייעץ לי איך אני מביחאה אותו לטיפול ובמקביל מסיימת את הקשר איתו , תודה שקד
ד"ר אורן חסון
ללכת
⌄
שקד יקרה,
את במצב קשה. הפרידי בין שני הדברים. סיימי את הקשר איתו, והניחי לעניין הטיפול. הוא איש גדול, ובמצב העניינים הנוכחי, כשאת לוקחת עליו אחריות, את מעבירה אליו מסר כפול. שהמסר שלך, שאת רוצה להיפרד ממנו, יהיה ברור. ואם יש בעיה פלילית, ערבי את מוסדות הרווחה והמשטרה, לפי הצורך. התייעצי עם עורך דין בצעדים שלך, אבל השתדלי לעשות זאת לא כדי לקחת כמה שיותר מהרכוש המשותף, אלא קודם כל כדי להגן פיזית עליך ועל הילדים.