הצבת גבולות בזוגיות

תאריך פנייה: 13.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מימי
בעלי מעשן גראס-זקוקה לעצות מעשיות
13.10.2006 • 16:29

שלום
ד"ר אורןהבעיה שלי היא שבעלי מעשן גראס כמעט כל יום. אם זה עושה לו טוב- לא אכפת לי כל כך, מה שמפריע לי זה שזה כל ערב. הוא מצא לו חברים שאיתם הוא יושב ומעשן. כשהוא חוזר הביתה כולו בראש טוב ואוהב אותי עד השמים. חוץ מזה הכל בסדר. דיברתי איתו על זה והוא מודה שהוא בבעיה אבל הוא לא מסוגל להגיד לזה לא! מה עוד אני יכולה לעשות?יש לנו תינוקת מקסימה וזה לא משפיע על היחס אליה. הנזק העיקרי שקורה הוא שזמן האיכות שלנו נגזל ע"י המפגשים שלו עם החברים שלו.מצד אחד אני נותנת לו את החופש שהוא צריך ומצד שני אני לא מקבלת הרבה בתמורה. מה לעשות על מנת שלא לפגוע בחופש הגברי שלו אבל כן לשים גבולות?אודה על עצות מעשיות

ד"ר אורן חסון
הצבת גבולות
14.10.2006 • 21:16

מימי יקרה,
האמת היא שאני שומע ממך דבר והיפוכו. את אומרת שכאשר הוא חוזר הביתה הוא בראש טוב, ואוהב אותך עד השמים, ומצד שני את אומרת שאת לא מקבלת הרבה בתמורה. אם כאשר הוא מגיע הביתה את זוכה לאהבה עד השמים, והיחס כלפי התינוקת בסדר, אז אין בעיה. אם את לא מקבלת הרבה בתמורה, יש בעיה. אם את פונה אלי, כנראה שיש בעיה. השתדלי לשים לו גבולות ברורים מבחינת הזמן. ואם הוא ייגרר לזה עוד ועוד, עד כדי הזנחת הבית, לכו ליעוץ זוגי. נקודת מבט חיצונית יכולה לסייע להצבת הגבולות, וגם להבנת הצורך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083