סיום קשר: האם זה הזמן הנכון?

תאריך פנייה: 08.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
בגידות
08.11.2006 • 23:33

אני נשואה 5 שנים לבעלי, במהלך הנישואים חווינו עליות וירידות. לפני 3 שנים בעלי קיים קשר טלפוני (לדבריו) עם 3 בנות כמעט במקביל. כשגליתי את העיניין היתי כבר עם ילד ולכן החלטתי ללכת ליעוץ זוגי ולנסות לפתור את הבעייה. בעלי בכה לי והבטיח שזה היה מתמימות ונשבע לי שלא היה שום דבר מעבר לשיחות (כאילו זה לא מספיק...)השבוע (לאחר 3 שנים) גליתי שוב שהוא נמצא בקשר טלפוני עם משהי מהעבודה שלו, הם שולחים הודעות אחד לשני הוא צמוד לטלפון שלו ודואג שאני לא אגע בטלפון בטעות, מוחק שיחות והודעות מחביא אותו וכו'...אני מרגישה כל כך פגועה ומתוסכלת. עדיין לא סיפרתי לו שאני יודעת מהעניין, מכיוון שעדיין לא החלטתי אך אני פועלת לאחר השיחה .ניגשתי היום לפסיכולוגית שהינו אצלה בטיפול וסיפרתי לה.היא מצידה אמרה שלפי מה שהיא ראתה ישנם פערים גדולים מאוד באישיות שלנו שמפריעים לנו מאוד בקיום של זוגיות טובה (דברים שאני מודעת להם) ושכדאי לי לחשוב על סיום הקשר לטובתי.אך לדעתכם עלי להגיב? כיצד להעביר לו שאני יודעת מהעיניין? מה לעשות עם הזוגיות הזאת? אני כל כך מיואשת, כואבת ואובדת עצות. וכן, אני חוששת להתחיל חיים חדשים כגרושה עם ילד.

ד"ר אורן חסון
עוד לא מוכנה
09.11.2006 • 23:21

רוני יקרה,
לדעתי זה לא אחראי לומר לך, לאחר פגישה אחת עכשיו וזמן רב שבו לא התראית עם המטפלת שלכם, לומר לך שכדאי לך לסיים את הקשר. בעיקר כשברור שאת לא רוצה בזה. להגיד לך דבר כזה, מבלי להתחשב בצרכים שלך בתוך הזוגיות הזו, ובחששות שיש לך ממה שיקרה אם תפרדו, זה לא אחראי. מה עוד ששתיכן לא יודעות מה בדיוק קורה. והכל נכון. גם זה שהקשר שהוא יצר אינו תקין, אפילו אם הוא רק פלירט, וגם הצרכים שלך, וגם האלטרנטיבות שישנן או אינן, ואין לך מידע מדוייק על מה שיקרה.אני מציע לך ללכת ליעוץ זוגי ביחד עם בן זוגך. יכול להיות שבסופו של דבר תחליטי להפרד ממנו, אבל אם תעשי זאת, תעשי זאת בלב שלם, ולאחר ששקלת טוב יותר את האפשרויות. כרגע זה לא הזמן הנכון בשבילך. את פשוט עוד לא מוכנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083