סיום קשר: איך לעבור הלאה
סיוון
המשך השיחה
⌄
ניזכרתי בעוד משהו שאמרתי לואמרתי לו ככה:"למה יש לי הרגשה כזאת שניסית לנפנף אותי ויצא ככה שהצבת לי תנאים?""אתה מתחמק מהכל בחיי"הוא ענה לי:"מה יש לך אני חייב לך משהו?"אני עניתי לו:תעשה לי טובה ולטומי חשבתיח שאתה בחור טוב אולי אתה כןואולי לא מה שכן יש לך פטיל קצר ואתה נידלק בקלות ואתה כועס עליילא יודעת למה""אתה בעיה שלך ככה לא הבעיה שלי"ד"א שחכתי לומר לך אפשר לחשוב מה עשיתי לך אם מה שאתה אומרתשחררי אותי האמת זה מצחיק כולה מדברת איתך אתה לא חייבלהתנפתח ולהתתנפל ככה"אמרתי לו"זאת בעיה של לא שלך"הוא ענה לי"מה שתדגידי"אמרתי לו"אז אתה מכחיש?"הוא ענה"שמא?"אמרתי לו"שאתה מתעצבן כלפעם שאני מדבר איתך מוזר לא?"ועוד משהו אמר"אין לך מה לדאוג לא את ולא=100 כמוך יעצבנו אותי אני חייב לעוף ואני באמת מתחתן"הוא לא ניראה קצת מוזר?
ד"ר אורן חסון
רק תקווה
⌄
סיוון יקרה,
זה נסתיים לא טוב, אבל את יודעת שזה היה צפוי. אם זה לא היה מסתיים עכשיו כך, זה היה מסתיים כך מאוחר יותר, או שהיית גוררת את זה לנצח. הוא לא היה מעוניין בך, ואת לא היית מוכנה לקבל את זה. לפחות עכשיו, יהיה לך קל יותר לעבור הלאה, לקשר הבא. אחרת היית ממשיכה לבזבז את זמנך על קשר שלא יעבוד. איבדת תקווה, ולכן זה כואב. אבל זה כל מה שהיה לך, רק תקווה.
סיוון
הבנתי אותך..תודה ברצוני לדעת
⌄
עוד משהו למה הוא כעס עליי? ביגלל שחשפתי את האני האממיתי שלו שהוא בעצם שקרן כפייתי? כי הרי הוא התחמק מהשאלות שלי מה דעתך למה האופי של הבנאדם השתנה שהוא "גילה" בעזרתי שזאת אני? מה הקטע שלו? למה הוא מתחמק ממני?אשמח לתגובה ממך
ד"ר אורן חסון
לחשוב עליו רק את הרע ביותר
⌄
סיוון יקרה,
אני חושש שאת לא מעריכה כלל את הבחור, ונוטה לחשוב עליו רק את הרע ביותר. אם היית אומרת לבחור שאת לא רוצה קשר איתו, והוא היה מתחיל איתך בשם אנונימי, ומתכתב איתך ארוכות, ובסוף היית מגלה שזה אותו בחור שלא רצית, לא היית כועסת עליו על שהוא משלה אותך שזה מישהו אחר, ועובד עלייך?עושה רושם שיש לך קושי לקבל את זה שהוא לא מעוניין בך. יכול להיות שזה שונה מנסיון שיש לך עם בחורים אחרים, אבל זה מסביר את כל התגובות שלו. הוא היה נחמד כשהוא לא ידע שזו את, הוא כעס כשהוא גילה שזו בכל זאת את, ולכן גם הוא מתחמק ממך. זה כל הקטע שלו.
סיוון
⌄
ולכן פגע? לכן הגיב ככה?ד"א זה אותו הבחור מהתיכון שהתקשרתי אליו והוא היה מגעילאני חושבת עליו רע כי הוא בהחלט פגע ביכאב לי שאני משקרת לו לכןסיפרתי את האמתולמה הוא מתחמק ממני יש סיבה?הוא פוחד או משהואו מרגיש כלפיי משהוולמה המציא הכל?
סיוון
⌄
אם הייתי מגלה שהוא הוא אולי הייתי כועסת אבל לא מקללת אותו ותגובות כאלוזהוא קצת הגזים כאןהוא שיקר לי כל הזמן גם בפעם הראשונה רק כדי להתחמק ממנימה הוא לא יכל לומר לי זאת בעצמו הוא היה חייב לפגוע?אני לא עשיתו לו כלוםאז מה עם דיברתי איתו זה לא שממש גרמתי לו רעהוא מגזים יותר מידי אפשר לחשוב מה עשיתי לואומנם זה פוגע אבל הוא לוקח זאת כ"כ קיצוני ודי בצורהמגעילההיה יותר נחמד עם היה מדשבר איתי רגילאני לא טיפשה או משהו כזה שמקללים אותה וזהובכך משתיקיםלי לי רגשות כמו לבחור ואני ניפגעתאם פוגעים בילא משנה איזה סוג פגיעה היה ואיזהסוג קשרפגיעה זו פגיעהואין לשנותה