סיום קשר: איך להשתחרר ולהתקדם

תאריך פנייה: 01.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מ
העבר
02.07.2006 • 00:24

לד"ר חסון שלום רב.כול התשובות לשאלות אני יודעת בעצמי כבר, אני יודעת שאני זאת שצריכה להיתרחק ממנו אבל קל לדבר וקשה במעשים.האדון היקר שהיה איתי ביחסים במשך שנים וזה שקם והתחתן לו הת חיל שוב להופיע. בהתחלה ניסיתי להיתנגד לא התיחסתי ולא כלום, פתאום אחרי שבועיים שלוש הוא התחיל להופיע אצלי בעבודה עם כול הדיבורים שלו אני אוהב אותך, מתגעגע אליך אני כמובן מנשה לפרש מה כבנות שלו אדם שנשוי כמה 4 חודשים.ראיתי אותו פעמיים כמובן כמה שקשה לאמין אפילו לי לא היה שום מגע פיזי, הוא כול הזמן טוען שרע לו עם אשתו לא מסתדר איתה רב איתה ולי קשה לעמין שהוא כן דובר אמת או מנסה בזה שוב לתפוס אותי הסברתי לו שממני לא יצא לו כלום שמאהבת של מישהו אני לא אהפוך ולעמוד בינו לבין אשתו לא מתכוונת שהוא בעצמו החליט להינשא לה. אבל משהו בכול זאת בתוכי נקרא אדם זה לא זר לי האינו שנים יחד ובכול זאת מתחשק לי לחבק אותו להרגיש את המגע.לפני שבועיים הקרתי בחור די מקסים ואני מאוד רוצה את הקשר הזה סיפרתי לו עלכך התגובה הייתה שכנראה הוא מחפש רק לשכב איתך טוב לי עם הבחור ואני מעמינה שעם כן היו כבנות כאלה האיתי מרגישה. רק שהבעיה העבר לא מניח לי והאדון כן מציק מתקשר טוען שמתגעגע ואני שוב מרגישה שמשהו לוחץ אותי ונורה מבלבל אותי מצעד אחד לא מעמינה לו ומצעד שני הצליח לבבל אותי.

ד"ר אורן חסון
העתיד
05.07.2006 • 08:57

מ יקרה,
ל"אדון הזה" מאד נוח, כנראה, שתהיה לו מישהי מהצד, לצד אשתו. אז בהחלט סביר שהוא מורח אותך בסיפורים שהוא כנראה לא מספר לאשתו. והדבר הבא שהוא צריך, כדי לשמור אותך בתור פילגש, הוא שחס וחלילה לא תתאהבי במישהו אחר. ולכן, כל עוד את נותנת לו, הוא יזיק לך לכל קשר שתנסי ליצור.העניין הוא שאת לא חד משמעית במסרים אליו. ברגע שאת מבולבלת, וקצת רוצה ולא רק הרבה לא רוצה, הוא קולט אותך ומבין שיש לו אפשרות להשיג אותך. בגלל שהוא כזה, ובגלל שהוא לא מתחשב ברגשותייך ובצרכים שלך אלא באלו שלו בלבד, הדרך היחידה להמשיך הלאה להיות חד משמעית והחלטית בניתוק ממנו, ועם כל הכאב – להוציא אותו לחלוטין מחייך. ונדמה לי שאת יודעת את זה, רק כואבת עדיין את כל השנים שהיו. הפסדת איתו כבר כמה שנים, הגיע הזמן שתסתכלי קדימה, על השנים שתפסידי גם בעתיד, אם תישארי איתו בקשר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083