סיום מערכת יחסים: איך עושים זאת?

תאריך פנייה: 02.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמוני
חברה לשעבר
02.07.2006 • 01:28

שלום
לך או לכם!אני גבר בן 23 שאוהב מישהי עד מוות ניפרדנו מזה חודשיים וקשה לנו להיפרד סופית אחד מהשני יותר נכון היא מקשה עליי שהיא משיכה להציק למרות שכל מה שהיא עושה הורג אותי וזה מאהבה.ניסינו להסתדר איכשהו כמה פעמיים אך שום דבר בחיים לא יכול להחזיר אותנו בחזרה .האובססיות של שניינו גמרה לנו את הלב זה כבר לא קטע של אהבה אלא אובססיות כמו שאמרתי בבקשה תעזור לי לצאת מהמשבר הזה איך אני עושה את זה.ניסיתי להתחיל קשר חדש שאני יודע שהוא היה טוב ומצליח לח אבל היא לא נותנת לי להמשיך הלאה אני מרגיש שאני חוזר כל יום מיליון צעדים אחורה במקום להתקדם קדימה, איך ממשיכים במצב שכזה, בבקשה תעזור לי כי מדובר פה כבר במצב של חיים ומוות.תודה..........

ד"ר אורן חסון
להיות בחור טוב
05.07.2006 • 09:02

אלמוני יקר,
אני מתקשה להבין, לפי מכתבך, מדוע "היא לא נותנת לך להמשיך". אני כן יכול להבין שאתה הוא זה שלא נותן לך להמשיך. ניתוק ממנה הוא החלטה שלך, שאם אתה באמת מרגיש כפי שאתה כותב, אתה צריך להחליט ולבצע באופן מוחלט. את זה עושים על-ידי אמירה ברורה של סיום, ועל-ידי כך שתפסיק לענות לטלפונים ו-SMS-ים, למרות שאתה בדרך כלל בחור טוב שמרגיש שלא בנוח לענות כשפונים אליך. עניינים של חיים ומוות (כפי שהגדרת), מוכרחים להיות חשובים יותר מאשר להיות בחור טוב, לא?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083