מכתב עלול לחזור בזמן הלא נכון

תאריך פנייה: 01.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בחורה אחרת
שבוע טוב ד"ר אורן חסון.
01.07.2006 • 23:20

אני שמעתי בקולך, לגבי הבחור שדיברתי איתו אחרי-5 שנים. הוא סתם אחד.ד"א- בעיקבות השיחה היה לי רע בלב, אז כתבתי לו מיכתב, לא שלחתי אותוהוא אצלי במיגרה שמור...לכל מי שאני מראה אותו, אומרים שזה מיכתב חזק ומרגש...בא לי לתת לואבל לא ניראה לי.כבר חלפו-4 חודשים, ויש לי ידיד חדש, אבל יש לו חברה, והוא ממש מדהים.שהתכתבתי איתו, לא חשבתי על ההוא, עכשיו אני כן שוב חושבת על ההוא.אני רוצה בחור רציני, ויודעת שיש כאלה.רק לא יודעת איפה לחפש... אני לא בחורה של פאבים ודברים כאלו...ד"א- אני נורא מרגישה תחושה של ריקנות, שמלווה בכעס על הבחור שאיתודיברתי, אני יודעת שמציאת בן זוג תיפתור לפחות את הריקנות שהשאיר הבחורמהתיכון.לגבי הבחור אני רוצה להחזיר לו באיזה שהוא אופן, שיכאב לו כמו שלי.ושיבין שהוא הפסיד.למרות שאני יודעת שזה לא כדאי וחבל לי על האנרגיות, והוא לא שווה את זהואותי.אני אשמח עם תיענה לי על השאלה: מה אני יכולה לעשות שהמחשבות על הבחורמופיעות במחשבתי? כי זה עדיין כואב. {לא משנה איך פגע}, ולמה הפגיעה ממנו או האכזבה נורא כאבה לי? או ביגלל שאהבתי אותו?אשמח עם תענה לי בזמנך הפנוי שהיה לךהמשך ערב נעים, ושבוע טוב שהיהלכולםתודה סיוון

בחורה אחרת
שבוע טוב ד"ר אורן חסון.
01.07.2006 • 23:23

ד"א-לגבי במיכתב כדי לשלוח לו, למרות שחלפו-4 חודשים?

ד"ר אורן חסון
מכתב עלול לחזור בזמן הלא נכון
05.07.2006 • 08:49

סיוון יקרה,
את צודקת. חבל על האנרגיות. זה ייתן לך תחושה טובה, אולי, כי הצלחת להסביר את עצמך טוב יותר, אבל זה כנראה לא ישנה משהו ממשי. יהיה לך קל יותר לשכוח, כך נדמה לי, אם לא תשלחי את המכתב. במקום זה, חפשי דברים אחרים להעסיק בהם את רגשותייך, כמו בילויים ודברים אחרים. וכאשר תמצאי יום אחד חבר, יהיה לך קל יותר להיות איתו, כך אני חושב, כאשר אין איזה מכתב ששלחת פעם למישהו, שעלול יום אחד לחזור אליך בדרך בלתי צפויה ומהאדם הלא נכון (כי אף פעם את לא יכולה לדעת מי מכיר את מי).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083