סיום קשר: איך להמשיך הלאה

תאריך פנייה: 15.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
זוגיות
15.03.2012 • 20:27

שלום
שמי אוריצאתץי עם בחור צעיר ממני ב4 שנים אהבנו מאוד יצאתי איתו שנה בערך לא יידענו את אף אחד היה לנו כייף מערכת הייחסים הייתה מאוד קרובה למשפחה שלו כלומר הייתי בקשר מאוד הדוק עם אמא שלו לאמא שלו נודע שאני והבן שלה חברים היא מאוד כעסה וחשבה שהדברים נעשו מאחורי גבה היא הרעילה את בנה כמו בשאני בחורה רכלנית שקרנית ניסתה ולא פעם אחת לחבל במערכת היחסים שלי ושל חברה שלי שהיא כלתה לאחר מכן הרעילה לגמרי את בנה ע"מ שיעזוב אותי שנה שלמה לא היה לי מה לאכול לא עבדתי חכיתי רק לטלפון מימנו לא היה שום שיחה שום מילה טובה רק זילזול והשפלה נכון להיום הבחור הכיר משהיא לא טרח אפילו לומר לדבר להתנצל אני חייבת לציין שנפגשנו לאחר שנה לפגישה וגם שם הוא לא טרח לומר לי שהוא רוצה לסיים את הקשר המשיך לשקר ורק אני גילתי שיש לו חברה למרות שאמרתי לו יש לך חברה? הוא שיקר וציין שזו ידידה שלו נפגעתי מאוד לא מהזוגיותשלו ולא מיזה שיש לו חברה נפגעתי מאוד מאוד קשה מהחוסר כנות שלו מהחוסר בינה ודעת הוא עד היום לא פסיק לרכל להשפיל להכאיב ולספר לכל העולם שאני חרא של בחורה הנשוא הזה מאוד מאוד כואב לי ואני לא יודעת מה לעשותאשמח לעזרהאני חייבת לציין שבשנתיים האחרונות נמסר לי שהוא הפך להיות אלכוהליסט ניסתי לעזור מכל הלב אך הפכתי להיות ללעג

ד"ר אורן חסון
להמשיך הלאה
16.03.2012 • 11:00

יעל יקרה,
אני מוכרח להודות שהייתי צריך לקרוא פעמיים כדי להבין. הקשר שלך נגמר, ואת מתקשה להודות בזה, ולוותר ולהמשיך הלאה. הסיבות לכך יכולות להיות שונות, ואני מבין את האכזבה הרבה שלך, כי היתה ביניכם אהבה. יתכן שהבחור מושפע מדי מאמו, ואת לא יכולה להתמודד עם זה. וכנראה גם שהוא בחור טוב שלא רצה לפגוע בך ולספר לך דברים ולכן לא עשה זאת. גם את בחורה טובה ורוצה ושמחה לעזור. אבל זה קשה לעשות במקום שבו לא רוצים אותנו. המשיכי הלאה, חפשי חברים חדשים, תמיכה מחברות שלך ומהמשפחה, העסיקי את עצמך בעניינים אחרים ובעבודה, וחפשי לעצמך עתיד אחר, כי אחרת את שוקעת בעבר, שכבר אין בו עתיד. שמרי על עצמך, קודם כל, ובני לעצמך עתיד ממשי טוב יותר ממה שיש לך היום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083