סיום מערכת יחסים: תכנון מחדש

תאריך פנייה: 07.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לוי מאיר
אהבה נצחית!!
07.03.2006 • 02:59

שלום.
.אני סטודנט באוניברסטה התחלתי ללמוד לפני כחצי שנה לפני תחילת הלימודים בכמה חודשים נפרדנו אני והחברה שלי אני מאוד הייתי אוהב אותה אבל היא פתאום אמרה לי שהיא לא יכולה למשיך איתי כי היא מאוהבת במישהו אחר והיא לא רוצה למשיך איתי היתה חדשות מאוד רעות ולא יכולתי לבין מהיא אמרה עד היום הזה אני תמיד כל שעה כל שנייה חושב עליה עד לפני הלימודים חשבתי שאולי אם אתחיל ללמוד עם אנשים חדשים אוירה חדשה אולי יהיה יותר טוב בשבילי אבל מה שקרה זה ההפך....היא לומדת איתי אותו מקצוע אותם קורסים כל יום אני רואה אותה שעות ארוכות אין מילות בינינו אין שלום אין כלום ניסיתי להתקרב ממנה הרבה פעמים הבנתי שהיא לא רוצה לידבר איתי...לא ידעתי ולא יודע מה לעשות אין פתרון לבעייה שלי אני עוד אוהב אותה ...מת עליה אבל ....ניסיתי לשנות אותה ולא יכולתי ניסיתי הכל ולא עולה בידי אלא לשבת בלילות לראות את תמונתה ואחכה ליום האחרי בכדי לראות אותה דוקטור רק תציע לי מה לעשות??? אני בלימודיי הייתי מצטיין עכשיו בקושי אני עובר בקורסים מה לעשותת אדוניי ????

ד"ר אורן חסון
לא נצחית כלל. היא נסתיימה.
08.03.2006 • 02:35

מאיר יקר,
אני ממליץ, בדרך כלל במקרים כאלה, על תכנון חייך מחדש. תחליט, בראש קודם כל, שהבנת שהפרק הזה נסתיים, ותתחיל לתכנן, בראש קודם כל, את תהליך השיקום שלך. תכנן בילויים מחדש, עם חברים ובני משפחה בהתחלה, תתחיל לתכנן לצאת עם בנות, ותכנן, בעוד שנה אולי, גם להתאהב מחדש. אולי בטעות זה אפילו ייצא לך קודם.ואם אתה מרגיש שאתה לא מצליח לצאת מהדיכאון הזה, כדאי שתגיע לטיפול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083