בגידה וייעוץ זוגי
אבוד בעלה של אבודה
בגידה
⌄
ד"ר חסון שלום,
אני , הוא בעלה של אבודה , זה נכון שאני בגדתי ואישתי שלוש פעמיםכאשר פעם אחד קיימתי יחסי מין ועוד פעמיים היו מזמוזים.ד"ר אני תיארתי לעצמי יחסים יותר שלווים בנשואים שלי ולא הזבל הזה .במשך שנים נלחמתי על אהבה של אישתי , על מילה טובה , על פרגון , על זה שמידי פעם (לא כול יום)היא תגיד לי שהיא אוהבת אותי , אבל לאומת זאת היא תמיד אמרה לאפך או שתמיד המשפט הידועאני ביישנית ולא יכולה . כאשר אני הייתי בא אליה בלילה או ביום כדי לקיים יחסים היא כול פעם הייתה אומרת לי שלא בא לה או שאני איזה סוטה או דברים אחרים . ד"ר היינו שלוש פעמים בטיפול אשר האחרון נימשך כמעט שנה אבל לאשתי זה לא התאים כי היא לא בסדר או היא לא רצינית או היא אוכלת מול הפרצוף שלנו או מיליון דברים אחרים . אני התחתנתי אם אישתי כי אני מאוד אהבתי ואוהב אותהדבר שאני אף פעם לא שמעתי מימנה . אני זקוק לקצת חום ולקצת פרגון אולי טיפשי לבקש את זה בגילי אבל אני כמו ילד מידי פעם והיא בשלה אף פעם לא אמינה בי ולא שמכה עליי כי אני בן אדם פתוח וצוחק אם כולם . היא תמיד הייתה אומרת לי שכול מה שאני עושה זה לחפש אם מי להיות דבר שזה היה לא נכון (גם היום) אמרתי לה שבמקום להשקיע את הכוח אם מי אני צוחק או מדבר שתתחיל לשקיה ביחסים שבנינו . ד"ר אני מודה בטעויות שלי אבל כול התקופה הזאות בשבילי זה עושה לי בכלל לא טובאני מאוד אוהב את אישתי ואמתי לה שאני מוכן ללכת לטיפול אבל עכשיו יש לה תנאי שגם פוליגרף אני עשה???? ד"ר תעזור לי אני באמת אוהב אותך , ועד היום לא שמעתי מימנה אפילו פעם אחד שהיא אוהב אותי , רק מה שאם אנחנו נחזור להיות יחד עלי לעבור פוליגרף .ד"ר מה עלי לעשות ?
ד"ר אורן חסון
פוליגרף או יעוץ זוגי
⌄
אבוד יקר,
אין סיבה שהתשובה שנתתי לה, כאן:http://www.starmed.co.il/Forum/Msg/1058769תהיה שונה מהתשובה לך. מדובר באותו מקרה, ואני חושב שכתבתי נכון שהבעיה היא עמוקה מהבגידה עצמה, וככזו, אתם זקוקים ליעוץ זוגי. בדיקת פוליגרף לא תפתור את הבעיה הבסיסית ביניכם.