סיום מערכת יחסים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 28.05.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קצת עצובה
לוותר?
28.05.2005 • 02:12

קראתי מס' תגובות שלך לאנשים אחרים ורציתי להגיד לך שאתה מקסים..ואתה עונה בפתיחות וברצינות כזאת שגרמה לי לרצות גם "לשפוך את הלב" ואולי לקבל גם איזו עצה אמיתית.אני בת 17 והיה לי חבר בן 20 למשך תקופה מסויימת.. אני עדיין אוהבת אותו והוא משדר סימנים לא מובנים:רבנו והוא החליט על הפסקה..ושלחתי הודעה והוא חזר תוך שניה , התקשרתי והוא התעניין בי ובמה שקורה .אבל באותו זמן הוא גם טרח להבהיר לי שכדאי לי להמשיך הלאה , למצוא מישהו אחר.אני יודעת שבתוכו הוא אוהב אותי מאוד ואכפת לו.. אבל הוא החליט שהוא רוצה לבד כי - "אני משגעת אותו".אפשר להגיד שאנחנו רבים הרבה..ובהחלט אפשר להגיד שכל בחורה אחרת היתה עוזבת אותו בלי להסס..אבל אני אוהבת אותו.ואני לא יודעת אם להרפות או להמשיך..ואני כבר לא יודעת איך לחדור לו ללב..או לשכל.חשבתי להתקשר ולהגיד שאנחנו צריכים לדבר..אבל אני לא יודעת מה להגיד שלא ישמע כ"כ רע..אם תוכל לייעץ לי מה לעשות..או כיוון קטן.. זה יעזור מאוד.תודה , ליהי

ד"ר אורן חסון
נדמה לי שזה כבר לא תלוי בך...
28.05.2005 • 16:31

ליהי יקרה,
כשאת מבקשת שאתן לך כיוון קטן, נדמה לי שאת מחפשת פתרון פלאים גדול שיחזיר אותו. נדמה לי שאת מתחילה לאט להפנים שזהו סיפור גמור, אלא שאת נאחזת בו עדיין, ולא רוצה לסיים אותו.הוא, מצידו, משדר לך מסכים כפולים, ולכן את מתבלבלת, כי את רואה יותר את מה שאת רוצה לראות בהם, מאשר את המכלול. המכלול, עצובה יקרה, הוא עצוב. ולפי מה שאת אומרת, הוא אמר לך באופן מאד ברור, שזה נגמר, ושאת צריכה להמשיך הלאה. זה לא אומר שהוא לא דואג לך, אבל זה אומר שהוא החליט. את רואה שהוא דואג לך, ומסיקה מסקנות אחרות. את רואה בזה מסר כפול, אלא שאולי את צריכה לראות בזה, במקום מסר כפול, הומניות בלבד.ותרשי לי לנחם אותך: במקום שהיה אחד, יהיו עוד, וגם טובים יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083