סיבות לעזיבה: האם שכחת?

תאריך פנייה: 16.03.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אילת
מה לעשות
16.03.2012 • 13:23

שלחתי הודעה ואני לא רואה אותה.אז אולי זו הודעה שניה.הבעיה שלי איך לראות את הקשר עם האקס.אנחנו נפגשים ומדברים בטלפון רבות אבל אני לא יודעת איך להתנהג הכוונההוא נמצא עם משהי ונוח לו ומאוד נפגע ממני על שעזבתי אותו וקשה לו לחשוב על חזרה אבל לא מוותר בכל זאת על הקשר איתי וגם מבטא לפעמים רגשות.החברים שלי חלוקים ואני מבולבלת.חלקם אומרים תחתכי ואל תהיי בקשר.הוא בחיים לא יחזור.הוא רק בונה את האגו שלו על חשבונך.אחרים אומרים לא ט לאט תבני אמון מחדש כי עדיין הוא אוהב אותך ואם היה מאוהב בחברה שלו לא היה רואה אותך ממטר.קשה לי עם המצב.בשני המצבים אבל מה נכון יותר לעשות

ד"ר אורן חסון
הסיבות שבגללן עזבת אותו
18.03.2012 • 00:46

אילת יקרה,
האם יתכן ששכחת את הסיבות שבגללן עזבת אותו? קל יותר לעשות זאת לאחר זמן. קל יותר להתחרט כאשר את רואה אותו ממשיך הלאה. אבל הסיבות נשארו. חשבי עליהן היטב לפני שאת חושבת לקלקל לו. ואני מבקש שוב – נא לכתוב גיל, עם הפניה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אילת
הסיבות שבגללן עזבת אותו
18.03.2012 • 20:37

קיבלתי את תשובתך וקצת התפלאתי. קודם כל אנחנו בני 40 בפרק ב.מעבר לזה אני באמת לא במקום של להרוס לו. ואיני חושבת שאני יכולה להרוס אם לא ירצה בכך .מין הסתם אני כל כך לא בטוחה בזה שאני פונה אליך לקבל עיצה מה הדרך הנכונה להתקרב אליו.או לחשוב את הצעד הנכון לעשיה.לנתק או לשמר את הקשר על אש נמוכה ובניית אמון.אשמח אם תתיחס לשאלתי הקודמת. אני באמת באה ממקום של אהבה ובניה ולא להרוס.תודה

ד"ר אורן חסון
שאלות ותשובות
18.03.2012 • 22:46

אילת יקרה,
מכיוון שהוא בקשר עם מישהי אחרת, אני לא רואה איך את בונה מחדש את הקשר הזוגי שלך איתו, מבלי להרוס את הקשר הקיים שלו. אבל כך או כך, אם את רוצה לדעת מה הוא חושב ומה הוא רוצה, תצטרכי להציף את זה איתו, ולשאול אותו. זה לא משהו שאני יכול לדעת. ובהחלט יתכן שהוא ישאל אותך: "אבל איך אני אוכל לדעת שלא תרצי לעזוב אותי שוב?" – ובצדק, כי מבחינתו, אם יש לו קשר בטוח, גם אם, אולי, פחות טוב, למה לסכן אותו בקשר שאינו בטוח. ואת, מבחינתך, כנראה שתצטרכי לתת לו תשובות מספקות.אולי הלכתי בתשובתי הקודמת כמה צעדים קדימה, אבל לכן שאלתי אותך לסיבות שבגללן עזבת אותו. תצטרכי לתת לעצמך דין וחשבון עליהן כדי שתוכלי לתת לו תשובה שהוא יהיה מוכן לקבל ולסכן עבורה את הקשר החדש שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083