סטייה זוגית: מה זה אומר?

תאריך פנייה: 05.02.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
shoshi
חוסר אונים
05.02.2007 • 20:05

התחתנתי שנית לפני כשנה וחצי ויש לי ילד מנישואי הראשונים.אחרי שלושה חודשים ראיתי שיחה במחשב שבעלי ביקש מאישה אלמונית מהצט להוריד חולצה כמעט התחנן. סלחתי לו לצערי וזו היתה הטעות הראשונה שלי. אתמול במקרה חיטטתי בפון שנשאר לו בטעות בבית וראיתי הודעות סמס שהחזירה גברת אחת שיחות כמעט אירוטיות. נוסף בדקתי בפרוט היו לו שיחות ארוכות עם אותה בחורה כמה ימים לא בדיוק רצופים. בגלל שנפגעתי מבגידות מנישואיי הראשונים אני שבורה שבורה לגמרי חוץ מבכי לא מסוגלת לכלום, הסליחות שלו והשקרים שזה היה סתם" לא יכולה להאמין כי זה לא נכון.איך ממשיכים מפה? לפרק את החבילה? איימתי אמרתי והוא מבקש סליחות ותחנונים ושבועות. זה לא סטייה בעצם? אולי בעלי סוטה איך אהיה בטוחה מה עליי לעשות.הרקע שלנו שיש לנו זוגיות ותקדורת די טובה אני מאוד אוהבת אותו לצערי הוא מתנהג נפלא לילדי שזה היה לי פרט מאוד חשוב בבחירת בן זוג.אני אובדת עיצות עצובה חלשה מכדי להעיף אותו מחיי ,לא רוצה להיות שוב לבדי אבל לחיות בשקר זה עדיף?\תודה רבה

ד"ר אורן חסון
קשרים מחוץ לנישואים.
08.02.2007 • 20:28

שושי יקרה,
אין ספק שבן זוגך סטה מהמסגרת הזוגית. האם זו "סטייה"? האם בן זוגך "סוטה"? למה את מתכוונת? אם את שואלת אם זה נכנס תחת הכותרת של "סטייה מינית", התשובה היא לא. אני חושב שאת מתכוונת לשאול, וזה מה שמעניין, אם זה עניין כרוני אצלו. כלומר, האם יש סיכויי החלמה סבירים? אני לא יודע. אולי. לו הוא היה בן זוג רע בעניינים אחרים, הייתי שואל אותך למה את צריכה להשאר איתו. את פוחדת מהלבד, ובכל יתר הדברים הוא בן זוג טוב. שווה לך לבדוק את העניין בעזרת יעוץ זוגי, גם כדי לקבל זווית ראייה שונה, אולי, על המצב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083