סטוץ: איך לצאת מזה
רוני
חופשי מדי
⌄
שלום,
יש לי ידיד שאני ממש דלוקה עליו, אפילו יותר מידי שאין לי בעיה להתחיל איתו קשר וזה כבר כמה חודשים , ובתקופה האחרנה ממש התקרבנו ..הקטע שהוא לא ממש טיפוס של חברה, הוא יותר בקטע של סטוצים ואני ממש לא רוצה אותו כסטוץ,איך אני גורמת לו לקחת אותי יותר ברצינות?שימשך אלי בוא נגיד ולא כסטוץ אלה לקשר רציני
ד"ר אורן חסון
איך לא להישאר עם הסטוץ.
⌄
רוני יקרה,
את לוקחת סיכון, אלא שבלעדיו לא יהיה לך כלום, נכון?את יכולה לאפשר לו להתקרב, ואולי גם לעודד את זה, אבל לשים גבולות לאינטימיות שלכם, ולהיות ברורה בכך שאם תהיו ביחד, מינית, זה רק לאחר שיראה לך יחס רציני, כי את רוצה בלעדיות. כי את רוצה יחסים רציניים, וסטוץ, אפילו אם זה איתו, לא מתאים לך. באופן הזה, יכול להיות שלא תגיעו לשום דבר בסופו של דבר, אבל אם לא תעשי כך, סביר שתישארי עם הסטוץ.
רוני
איך לא להישאר עם הסטוץ.
⌄
אני בחיים לא יקיים איתו יחסי מין ככה אם אנחנו לא חברים , אני אפילו לא נותנת לו לנשק אותי,הקטע שאנחנו מסתדרים די טוב,ואני פשוט רוצה אותו בתור קשר רציני והוא לא ממש בחור של קשר רציני.יצא לנו לדבר על זה , לא לגבי ולגביו אלה בכלליות ובגלל זה הגעתי למסקנה הזו, והיה לו גם לא מזמן חברה וזה נגמר משום מה , העיקר פה זה איך אני גורמת לו לשים עלי כמו שאומרים לגרום לו לחפש בי עיניין רציני?
ד"ר אורן חסון
קחי בחשבון שכדאי שהוא יידע...
⌄
רוני יקרה,
הבעייה שלך היא משולשת:האחת, שהוא יידע שאת מעוניינת, אחרת הוא עלול להיות גם כן במצב שלך, ולהתלבט, ולא לדעת אם לנסות או לא, וזה יכול לקחת לנצח. ובכלל, יכול להיות שהוא חושש לאבד אותך כידידה, אם תנסו.השניה, לדעת אם הוא בכלל מעוניין בך באותו אופן, ורואה גם בך פוטנציאל לזוגיות.השלישית, שאם הוא לא, שתרגישי עם זה טוב מספיק כדי להמשיך להיות איתו בקשר. ואולי, אם הדברים יהיו גלויים מספיק, והוא לא מעוניין, לא תוכלי, כך שזהו סיכון.אני חושש שתצטרכי לקחת סיכון, אחרת לעולם לא תדעי. וסיכון כזה אפשר לקחת בשני אופנים, לומר לו גלויות, או ליצור מצבים של אינטימיות (לא סקס, אלא קירבה אינטימית שאפשר ליצור אפילו בבית קפה), שתהיה רמז ברור, ולראות לאן זה הולך. ואם זה הולך, לעצור את זה כאשר זה מתקדם יותר, ואז לומר לו שאת מוכנה להתקדם, גם אם לא מייד, אבל רק שתהיי בטוחה ששניכם רוצים בקשר רציני.
רוני
קחי בחשבון שכדאי שהוא יידע...
⌄
תודה רבה רבה .. אני ינסה זאת!!