סדר יום חדש - עצות וגישור
עופרה
חוצפה אמיתית
⌄
אני נשואה ואמא ל3 ילדים מקסימים בת 50יש לי גיסה אשר לא היה לנו קשר במשך 20 שנה ובאמת לא משנה כעת לעיניין מי אשמה כאן.לפני כחודשיים הטלפון צלצל בביתי ומעבר לקו היתה הגיסה כשהיא ממררת בבכי ואומרת לי"עופרה סליחה על כל השנים שמיררתי לך את החיים אני רוצה לפתוח דף חדש"מיותר לציין שהייתי בשוק אמיתי אך יחד עם זאת מיד הסכמתי למחול ולסלוח לה.אגב ילדיי וילדיה גדלו ללא קשר בין אחד לשני דבר שלדעתי פיספוס רציני.הישלמנו ולאחר כחודש הוזמנו על ידה לחתונת הבת שלה ואכן כל משפחתי הגיעה בהרכב מלא לחתונת הבת עם מתנה מרשימה.אך הפלא ופלא מיד לאחר החתונה הגברת נעלמה לה לא מתקשרת לשאול לשלומנו לא מזמינה אותנו לראות את הסרט של החתונה או לטעום מהעוגה.או לסירוגין לומר לנו תודה שהיגענו בכלל.אם לומר את האמת אני מרגישה שנוצלנו כי אחרת אין הסבר לכךבפירוש כנראה רצתה לסתום למשפחה המורחבת את הפה בשאלות מיותרות אם לא היינו באיםאני מרגישה זלזול מצידה וחוסר הגינות מרושעתאשמח לתגובות או ביקורת אם לא הייתי בסדר
ד"ר אורן חסון
סדר יום חדש
⌄
עופרה יקרה,
עושה רושם שהיית בסדר, גם אם נוצלת ועבדו עלייך. בסך הכל הרווחת חתונה, והפסדת בכך שאת מרגישה פגועה. מעבר לזה לא קרה שום דבר חדש. עברי על זה לסדר היום, ותשתדלי ליהנות מהחיים שיש לך.חבל על אנרגיות מיותרות.