יחסים: השקעה בחברות
מיכל
חברות שלי
⌄
איך אני אמורה להתנהג עם חברות שלי שאני מרגישה שהן לא דופקות לי חשבון ומעריכות אותי כמו שצריך? חברת ילדות תמיד דופקת ברז ולא מתקשרת כשצריך או חוזרת אלי כשאני זקוקה לה. ד"א אני בת 26 .ושאר החברות הפחות טובות מתקשרות שבא להן, מבריזות, נעלמות וכו'. איך אני אמרוה לנהוג איתן? לדוגמא אתמול קבעתי עם חברה בבוקר והיא כבר קבעה עם חברה אחרת ולא טרחה להודיע לי. מה אני אמורה לעשות במקרה כזה ובשאר המקרים?אני לא באה אליהן בטענות אבל אני מרגשיה שככל שאני נותנת להן לדרוך עלי ולא מעמידה אותם במקום ,הן ימשיכו. ד"א לחברה הכי טובה שלי כבר באתי בטענות ,היא השתדלה אך במהרה חזרה לדפוסי ההתנהגות שלה. אני החברה הכי טובה שלה (כך אמורה להיות) אך סדרי עדיפויות שלה שונים. האם אני אמורה לנפות חלק מהחברות? אשמח לטיפים טובים
ד"ר אורן חסון
אינטרנס משותף להשקיע בחברות
⌄
מיכל יקרה,
ייתכן שאת אמורה לנפות חלק מהחברות, או לקבל אותן לפי מה שהן נותנות לך, ולהשקיע פחות באלו שנותנות פחות. כך מתנהלים יחסים. מעבר לכך, בדקי שגם את נותנת לחברות שלך את מה שאת דורשת מהן, ושהן לא עושות לך חשבונות דומים. ואם כל זה לשוא, חפשי, עם הזמן, חברות טובות יותר, כאלו שיהיה לכן מעניין ביחד, ושיהיה לכן אינטרס משותף להשקיע בחברות.