נשים וחיזורים: מה הסיבה?

תאריך פנייה: 30.04.2018 מס׳ הודעות: 12
חיפוש נושא
אנונימי
תקשורת לא מתואמת ...
30.04.2018 • 15:59

שלום רב
אני גרוש בסביבות גיל ה39 עם +1 יוצא עם בת 33 רווקהיוצאים כשבועיים אך 2\3 פעמים בשבוע.שאנחנו מדברים אז יש שיחה קולחת שיכולה להמשך הרבה זמן (כמו שרואה לנכון) אך תמיד אני היוזם, מרגיש כאילו היא מתביישת גם בתחילת שיחה מדברת בשקט יחסי ,לפני מספר ימים לא יצא לנו לשוחח כל היום בטלפון ,אמרה שעסוקה במשהו משפחתי (אמרה זאת מראש) ב12 בלילה שלחה הודעה שרק עכשיו סיימה את עיסוקייה , אמרתי לה שעייף ושלא תתבייש ליצור קשר מתי שבא לה מחר ואכן יצרה קשר בבוקר אך מאז אותו הדבר , היוזמה חזרה לכיווני,לעניות דעתי תמיד אפשרי למצוא כמה דק לפיתוח זוגיות מבחינה תקשורתית, הרי זה לא שאנחנו גרים ביחד זה ההתחלה ואם אין תקשורת רציפה להרגשתי זה לא יתפתח למרות שיש פוטנציאל.האם אני טועה ?יש לציין שאנחנו יוצאים יש מגע ויש עניין דו צדדי מבחינה אינטימית.אך כל היוזמה לתיאום פגישה ושיחות טלפון היא שליחחח היתכן שהיא כמו פעם רוצה חיזורים :)

ד"ר אורן חסון
האם היא רוצה חיזורים?
01.05.2018 • 17:49

אנונימי יקר,
בהחלט כן. שזה ממש לא נדיר. לנשים רבות עדיין קשה ליזום קירבה, או פגישות או אינטימיות מינית. כך שזו נראית לי התשובה הכי סבירה למה שתארת. האם זו בעיה עבורך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אנונימי
האם היא רוצה חיזורים?
06.05.2018 • 07:54

חחח ממש לא ,להיפך ??
כבר יזמתי מספר אלמנטים חיזורים והעניינים מתפתחים אינטימית ותקשורתית לאט אך בכיוון הנכון .
יש מגע , התנשקויות תקשורת וכו וכל מה שצריך בזוגיות שמתפתחת , רק הייתי רגיל להזמנה לבית של בת הזוג יחסית מהר והתלהבות של בנות זוגי לא מוסתרת ממני ומהמראה כולל מחמאות (פה מחמיא לה והיא אומרת תודה ) ופה הולכת עם זה לאט יותר ביישני ורומנטי

ד"ר אורן חסון
אם מתאים לך
07.05.2018 • 12:38

אנונימי יקר,
לפעמים אולי נכון להתרגל גם אחרת. אם מתאימה לך מישהי שהיא באמת יותר מופנמת ואצורה.

בברכה,
אנונימי
אם מתאים לך
07.05.2018 • 18:56

לאט לאט מתחיל להכיר אותה, אכן היא קצת יותר אצורה מבחינת תקשורת יומיומית אך שמדברים זה על הכל ויכול להיות הרבה זמן , אמרה לי בצורה נעימה שהיא פחות טיפוס של וירטואליות אלא יותר טיפוס של פגישות פנים מול פנים
טיפוס של ״פעם״ כזה, גם. בהתקדמות האינטימית. זה לאט ועדין כלומר יש התקדמות עם כיווון של משיכה וכל המשתמע אך זה הולך לאט ממה שהורגלתי וזה עושה לי את זה רק מקווה שמבין אותה נכון ...

אנונימי
אם מתאים לך
08.05.2018 • 07:38

בנוסף האם הקטע שיש אצלה שיכול לחלוף כמעט יום שלם בלי לדבר/להתכתב בטלפון באמת יכול להתפתח לקשר איכותי בזמן סביר ?

ד"ר אורן חסון
"איכותי" ב"זמן סביר". מה זה?
10.05.2018 • 18:03

אנונימי יקר,
אם "זמן סביר" בשבילך זה שלושה ימים, אז אולי לא. כי אולי לא תהיה לך הסבלנות להגיע לקשר איכותי בקצב שלה. "זמן סביר" זה אולי הגדרה אינדיבידואלית. כך גם המינוח "קשר איכותי". האם קשר איכותי הוא קשר מיני? האם קשר איכותי הוא קשר של אהבה וביטחון זה בזה? האם קשר איכותי הוא הערכה הדדית?אם אתה מקשיב לשאלות שלי, אתה יכול אולי להבין מתוכן שני דברים. הראשון שבהם הוא שכנראה, או לפחות שיתכן שזמן סביר עבורך שונה מאשר זמן סביר עבורה. האם תוכל להתמודד עם זה בשל האיכויות שאתה חושב שיש לה, והאם לא תאבד סבלנות, כי אתה שייך לדור האינסטנט? השני, הוא אי הבהירות של המושג קשר איכותי. אם תגיע איתה לקשר איכותי של ממש, כזה שלא היה לך בעבר (ואני לא יודע עדיין מה זה קשר איכותי עבורך) בתוך חצי שנה, נניח לרגע שזה כך משום שזה הקצב שלה – האם אתה מוכן להמתין לזה? האם אתה כבר משוכנע באיכויות שלה, ולכן יכול לומר לעצמך שאתה מוכן להמתין את הזמן הזה, או שאתה אומר לעצמך שאין לך זמן ופנאי לחכות ולבדוק, כאשר הקשר מתקדם בקצב איטי יותר?רק אולי אוסיף ואומר שלפעמים, כאשר הקשר מתקדם מהר, יש "איכויות" שצפות ועולות במהירות, ורובן שייכות לאינטימיות המינית, אבל איכויות אחרות ממילא תאחר להבין, ואלה קשורות לא רק לבסיס האינטלקטואלי, אלא בעיקר ליכולת להתמודד עם אי הבנות וקונפליקטים, ועם הבנת ההבדלים בתפיסת העולם.

בברכה,
אנונימי
"איכותי" ב"זמן סביר". מה זה?
13.05.2018 • 08:25

תודה רבה על התשובה המנומקת ??
אכן עלית כאן על דברים שהרגשתי , קשרים קודמים במיוחד האחרון היה מאוד מהיר בהתחלה בגלל התלהבות מינית בעיקר וכשהתחילו קשיים זה התפוצץ , אך התרגלתי , לא בהכרח בהיגיון ספציפי אליי , לקצב, עכשיו אני רואה עד כמה הקצב כאן מתאים לי מיום ליום.
אני מוכן לקחת את זה בקצב הרגוע וקצת ליזום טיפה יותר .
ולנסות בכיף של שנינו להגיע לאיזון המתאים
שוב תודה

ד"ר אורן חסון
נשמע לי כמשהו הגיוני ובריא. בהצלחה!
13.05.2018 • 22:35
בברכה,
אנונימי
20.05.2018 • 19:10

שבוע תזזיתי...

בשבוע האחרון מכל הבחינות הייתה התפתחות חיובית מצידה , באה ברצון רב לחתונה של חבר שלי וההתפתחות האינוטימית הייתה מדהימה, אך בחג היה מפנה מוזר, הוריי הזמינו אותה ואותי לארוחת חג קלילה , (יש לציין שאין לה משפחה רלוונטית מאוד לחגים וכו, סיפור מורכב וארוך) היא ישר הסכימה בהתלהבות וקנתה פרחים והיה ערב מקסים ומאוד נהנינו עד שעה מאוחרת , ואז בלילה חזרנו לביתה והיא התהפכה מבחינת אינטימיות ומגע והייתה עם ריחוק מסויים שלא הורגלתי אליו בבוקר ששאלתי אותה מה קורה אמרה שראתה את הקרבה למשפחתי ואת זה שעד עכשיו גרתי אצלם (עובר דירה עוד שבועיים ) אז היא רגשית לא יודעת מה קורה לה, ופתאום צף לה, שמאוד קשור למשפחתי , מאוד מהר אמרה שהיא צריכה ללכת והבנתי שאני לא רצוי אז הלכתי, והיא השאירה אותי באוויר בלי הבנה מה קרה באמת.
מה ביכולתי לעשות ? לא ראיתי משהו דרמתי בארוחת הערב, אני יודע שקשור להוריי ויש לי משפחה חמה אך לא ידוע מה קרה באמת ולמה הרגישה מאויימת

אנונימי
22.05.2018 • 07:01

יש לציין שאין לה משפחה ממש רלוונטיתועבר קשה והיא העלתה את זה שהפער כנראה מקשה עלייה בין המשפחות בנוסף לקטע שחוץ מתקופת נישואיי הארוכה לא גרתי מחוץ לבית הוריי ו שהרגישה לבסוף שמפריע לה ולא ידעה לשים את הדגש, להרגשתי עם כל הרפרטואר שלה(ויש הרבה עבר קשה) להיפך מהמקום שאני בא רק יכל להיות לה טוב משפחה חמה ועוטפת , יחד עם זאת יכול להיות תירוץ ויש סיבות נוספות שלא טרחה לספר לי

אנונימי
23.05.2018 • 08:58

בנוסף ציינה שטיפוס כמו שחשבנו בהתחלה של פעם שהגבר הוא יש לו את המקום לבוא אליו הוא המחזר עם הפרחים ופתיחת הדלת של הרכב, אין לי בעיה להיות כזה כי זה מקורותיי יחד עם זאת לא יודע מה רוצה עכשיו, האם לזה היא מצפה שיתחיל מההתחלה או להיפך הניתוק של היומיים האחרונים הוא הרצון לא להיות ביחד, אמרה שמצידה להפגש ברגוע פעם בשבוע ולראות האם חוזרת בא מהתרחקות שלה ומאז אין קשר , יודע שמאוד עסוקה עם העסק ובעיותיה המשפחתיות שממשיכות לרדוף אחריה.
עוד שאלה משמעותית , הכל היה מקסים ועדין והתחיל לזרום נהדר בשלב מסויים ואז על כלום הסתובבה והתהפכה , מה יהיה עוד תקופה מה שיהיה ויכוח הכי קטן ?קצת מפחיד הלא כן?