נשיות אסרטיבית וזוגיות

תאריך פנייה: 09.05.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
almog
רדיפה מהצד שלי אחרי בן הזוג
09.05.2011 • 10:39

יש לי חבר כבר כמעט שנה ותחילת הקשר שלנו לא הייתה כל כך פשוטהמכוון שיש בינינו הפרש גילאים של 7 שנים..אני בת 18.8 והוא עוד חודש בן 26...ובנוסף הכרנו דרך האינטרנט,במקרה הזה-פייס בוק.נפגשנו לאחר שלושה חודשים של התכתבות בערך...התדירות של הפגישות הייתה פעם בשבוע ,מכוון שאנחנו גרים בערים שונות,וגם היה לו נוח ככה.מטריד אותי נורא תחילת הקשר שלנו,שהיא התחילה בצורה כזו שאני הרגשתי שאני רודפת אחריו ושיכנעתי אותו לצאת איתי....אני יודעת שזה בגלל הפרש הגילאים שמאוד הפריע לו.במהלך הפגישות שלנו בתחילת הקשר הוא הראה התעניינות ומשיכה..אבל תמיד כשכל אחד חזר לביתו אז זה הרגיש שקצת ירד לו ממני...ושוב,בגלל ההפרש גיל..אבל עם הזמן הוא השלים עם ההפרש,וכנראה הבין שהוא צריך לעשות מה שטוב לו...אבל מסתבר שעכשיו זה מה שמציק לי,בסדר..הוא השלים עם זה,אבל למה אני מרגישה שאני צריכה שירדפו אחריי ויחזרו אחריי.בקשר *הקודם* שלי זה בא לי יותר בקלות,לא הייתי צריכה להתאמץ הרבה ...ואני חושבת שגם בגלל זה הקשר הנוכחי קצת מטריד ,כי אני זו שייזמתי בעיקר,אני זו שרדפתי ,אני זו שניסיתי להוכיח את עצמיוכרגע..אחרי שנה+ אני מרגישה שאני עדיין מחפשת קצת לרצות אותו...למה זה כל כך מפריע לי איך שהקשר התנהל בהתחלה?

ד"ר אורן חסון
נשיות אסרטיבית
11.05.2011 • 00:29

אלמוג יקרה,
הקשר התחיל כי רדפת אחריו. לא תוכלי להימנע מכך. אחרת, ככל הנראה, הוא לא היה קיים. היום הקשר הוא טוב, אלא את עוסקת בפגיעה שלך על הרקע הזה,. זו בחירה שלך לראות זאת כך, במקום לברך על היוזמה שלך, על הקוליות ועל הנשיות האסרטיבית שלך, בדיוק כאשר הישגת את מטרתך, ובדיוק בגלל התכונות והיכולות האלו שלך. נשים רבות היו שמחות להיות עם היכולות הללו, והנה, לך היכולת הזו הביאה זוגיות טובה. למה שלא תשמחי בה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083