נקודת מבט חיצונית - ייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 27.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ירון
דייט שלישי ונגמר
27.02.2012 • 23:14

שלום,
אני בחור בשנות השלושים לחיי, נאה, עובד בתפקיד טוב, ובסך הכל טוב לי בחיים.
בשנה האחרונה אני חווה בעיה רצינית מאוד והיא מחסום הדייט השלישי.
יצאתי השנה עם אולי 20 בחורות, עם רובן זה נגמר כבר בדייט הראשון, ועם מקצתן
הגיע לשני או שלישי, אך לא מעבר לזה. עם הבחורה האחרונה למשל, הדייט הראשון היה עם משיכה הדדית ושיחה מצויינת. בדייט השני היתה מעט ירידת מתח ובשלישי
כבר קיבלתי ממנה את כל הסימנים שאין לזה עתיד. האבסורד הוא שהיא עוד התחילה איתי.....
באף אחד מהדייטים לא הזכרתי את המילה סקס ואני לא יכול להצביע על משהו מיוחד שהיה
יכול להלחיץ את הבחורה. אני מאמין שהמשותף לכל המקרים הוא העדר משיכה לאחר
מספר דייטים, אך כיצד ניתן להסביר שבדייט שניים הראשונים היתה משיכה הדדית?
האם משהו בהתנהגות שלי גורם לזה לקרות?

ד"ר אורן חסון
נקודת מבט חיצונית
28.02.2012 • 18:52

ירון יקר,
עושה רושם שאתה זקוק לנקודת מבט חיצונית. מכתבך אינו מספיק עבורי כדי לדעת אם רושם כלשהו עליך, שאינו קיים או אינו מורגש באופן בולט בפגישה ראשונה, מתחזק בפגישות שלאחריהן, או אם אתה כל כך נזהר מיצירת רושם לא נכון בהבט המיני, עד שנשים שאתה פוגש חושבות שיש לך בעיה בתחום הזה. אני גם לא יכול לדעת אם יש לך ריח פה בלתי נסבל, שככל שאתה מתקרב יותר (פגישה שנייה-שלישית) כך הוא מורגש יותר. אתה זקוק לנקודת מבט חיצונית. האם אתה יכול לדבר עם הבחורה האחרונה, לומר לה שאינך מצפה ממנה להרבה, כך שאתה לא מתכוון להלחיץ אותך, אבל שראית שיש בעיה, ואתה באמת רוצה לדעת מהי. שאם קצת חשוב לה ממך, שתגיד, למענך, כי זה חשוב לך לדעת לא למען הקשר איתה אלא למען קשרים עתידיים שלך.ואם לא תצליח לקבל סיוע כזה, חפש סיוע מקצועי (טיפול פרטני) – מישהו שידבר איתך, ינסה להבין איתך מה באמת הבעיה, וילווה אותך במהלך פגישות ראשונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083