נסיון מיני של האשה: התמודדות עם חרדות

תאריך פנייה: 31.03.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רונן
עזרה דחופה מאוד
31.03.2011 • 21:49

שלום רב
זו פעם שניה שאני שואל היום את אותה השאלה, כי ממש אובד עצות כרגע ,הכרתי את אשתי דרך האיטנט והתחתנו אחרי שנה וחציכרגע, אנחנו נשואים חצי שנה, לפני כשבועים גיליתי, שלפני ההכרות שלנו, היא היתה רגליה בעשית סטוצים, ממש על בסיס שבועי.אני מאוד אוהב אותה אבל הנושא ממש מפריע ליאני לא יודע אם לעלות את זה לשיחה או לא, כרגע היא לא יודעת שאני מודע לזה (כך לפחות נראה לי)מאוד קשה לי עם הנושא עד כדי זה שקשה לי לגעת בהאני מאוד מתוסכל מהנושא ולא יודע אייך לפעולאודה מאוד לעזרתכם בנושאתודה רבה

ד"ר אורן חסון
נסיון מיני של האשה: להתגבר על חרדות
02.04.2011 • 23:44

רונן יקר,
מה שמפחיד אותך הוא מה שמפחיד גברים אחרים – אשה עם נסיון מיני ועם נכונות למיניות גם ללא רגש (ראה מאמר שלי על הקינאה).צריך לפעמים להבין מה היתה הסיבה להתנהגות שלה בעבר. יתכן שהיתה זקוקה לפיצוי חברתי, יתכן גם שזה היה סוג של מרד והצהרת עצמאות. כך או כך, כנראה שהשתנתה. אבל העובדה עצמה יכולה לאיים על בן הזוג של אשה עם נסיון מיני רב, ובעיקר אם הוא נוטה למחשבה אובססיבית ולחרדות. וכאן, לכן, זו כבר העבודה שלך עם עצמך. היא לא יכולה לשנות את עברה, אתה יכול לשנות את ההווה שלך. ובמילים אחרות, אין לך הרבה מה "לפעול" כדי לשנות אותה, יש לך מה לפעול כדי ללמוד לקבל את זה. וכנראה שכדאי שתלך לטיפול בעניין זה, ורצוי אצל מי שעובד גם עם זוגות, שבמידת הצורך יוכל לשתף גם אותה בתהליך הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רונן
נסיון מיני של האשה: להתגבר על חרדות
03.04.2011 • 18:16

היי ד"ר אורןתודה רבה על התשובה