ניתוח מצב אישי והתחזקות

תאריך פנייה: 20.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טליה
להחליט להיפרד?
20.01.2007 • 00:35

ד"ר חסון שלום,
אני בת 29 הוא בן 35 מערכת יחסים של שנתיים.חברים טובים מאוד, יחסי מין גרועים ומועטים מהתחלה כמעט, אחרי טיפול מיני קצר וקולע.הוא נמצא שעות רבות בעבודה כולל שישי שבת לסירוגין.הבנתי שלא עזר אחרי שנתיים הבחור לא השתנה.אני מסתכלת לעצמי בעיניים ומבינה שאני לא מוכנה ולא רוצה לגדל ילדים לבד ובכלל נמאס לי לחיות ללא פרטנר "קבוע" כי כל הזמן הוא בעבודה.אני רוצה לדבר מישהו מקצועי לבד שיוכל לעזור לי להגיע להחלטה לבד עם עצמי!!לבן הזוג ניסיתי להקשיב ולהיות שם על מנת שהקשר יצליח ויהיה נורמלי.לאיזה איש מקצוע תוכל לייעץ לי ללכת- אני לא רואה צורך כרגע ביעוץ זוגי כי בן הזוג שלי לא מבין עד כמה זה קריטי כנראה.תודה מראש,טלי

ד"ר אורן חסון
לנתח את מצבך, ולהתחזק לקראת החלטה
20.01.2007 • 18:26

טלי יקרה,
את רוצה מישהו שיעזור לך לנתח את מצבך, ויעזור לך להתחזק בביצוע החלטה שתגיעי אליה, ואפילו ליעץ לך איך להגשים אותה באופן שיהיה הכי טוב לך. עם זאת, ברור לי שאת לא רוצה מישהו שיחליט במקומך. אפשר לעשות זאת בטיפול פסיכולוגי פרטני, אבל תצטרכי לדאוג לכך, עוד בשיחת הטלפון שלך, לוודא שזה לא הולך להיות טיפול דינמי מתמשך, או משהו דומה. אם את רוצה, צרי איתי קשר במייל, וכתבי לי גם את מקום המגורים שלך. אולי אוכל לסייע לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083