זמן פנוי ליחסים: איזון בין צרכים

תאריך פנייה: 20.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיטל
שאלה קטנה..
20.01.2007 • 05:14

שלום
ד"ר,יוצא לי לקרוא הרבה בפורום הזה ואני רואה המון הודעות ש"חוזרות על עצמן"...יצא לי להזדהות עם אחת מהן: אני וחבר שלי ביחד שנתיים אנחנו בני 20 ו-19,בתחילת הקשר היינו מקיימים יחסי מין הרבה פעמיםביום, (הוא הראשון שלי כנ"ל גם לגביו).היום לאחר שנתיים יוצא מצב שאנחנו שוכבים פעם פעמיים בשבוע..(עכשיו אני יודעת שיקפצו אנשים ויגידו שזה נורמלי לחלוטין) - סבבה! זה נורמלי .. אני רק מנסה להבין למה זה???כי מבחינתי - מעולם לא סירבתי לשכב .. להפך- אני מרגישה לפעמים שזה חסר לי מאודנפשית.ואני כן אומרת לו את זה .. אני יודעת שהוא נמשך אליי בטירוף הואה גם מראה לי את זה ושהוא עייף מהעבודה (הוא עובד בעבודה פיזית מאוד קשה ובשעות מטורפות) אבל עדיין מרגישה שאני רוצה יותר ..למה זה קורה להרבה זוגות (שאוהבים מאוד! ונמשכים מאוד!) האם הוא פשוט התרגל אליי וחסרה לו ההתלהבות שהייתה בתחילת הקשר?אשמח לשמוע תגובה ממך ל"תופעה הזאת" , תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
זמן פנוי ליחסים דרך ניהול זמן נכון?
20.01.2007 • 18:33

מיטל יקרה,
זה גם וגם וגם. כלומר, אם זה יוצא על חשבון שעות השינה והמנוחה שלו, אפשר להבין את זה. אבל גם, עם הזמן, יש ירידה בעוצמות המשיכה, וזו תופעה טבעית. עליך זה כנראה משפיע פחות, כי הצרכים האחרים שלך אינם גדולים. עליו זה משפיע יותר.הדרך הנכונה היא למצוא את האיזונים הנכונים בין הצרכים השונים. אני די בטוח שאת יודעת מהם הצרכים שלו. בדקי את סדר היום שלו, את שעות השינה שהוא זקוק להם, את זמן הבילויים והחברים ששניכם זקוקים להם, את הזמן שאת והוא זקוקים לו בעניינים אחרים (אפילו לראות חדשות או לקרוא ספר או לראות סידרה בטלויזיה – מה שבעקרון אפשר גם להקליט ולראות בזמן שיתאים יותר), ונסי לראות אם יש דרך לנווט בין הצרכים ולתזמן אותם כך שיישאר לכם יותר זמן לבלות ביחד במיטה, ולא בשינה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083