ניתוח בתולים: פתרון או בעיה?

תאריך פנייה: 08.02.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אלדר
על סף התמוטטות
08.02.2006 • 23:02

אני בחורה בגיל 25 מאוהבת קשות בחברי היקר
ואנחנו עומדים להתחתן בימים אלה. לפני שהכרתי את חברי עשיתי טעות חיי ושכבתי עם אדם שעד היום אני לא סולחת לעצמי .בליל הכלולות עליי להיות בתולה . אני מסתירה זאת מחברי ומתנהגת כאילו שאני בתולה לכל דבר ,עניין זה אוכל אותי מבפנים. אני נואשת ולא מצליחה להירדם בלילות מרוב שזה מעסיק אותי. שאלתי היא האם לשתף אותו בכנות ? (אני מפחדת להתאכזב כי פעם שיתפתי מישהו אחר שהיה לי לפניו והוא קיבל זאת בצורה קיצונית וניפרד ממני. לכן אני לא מוכנה לוותר על הקשר המקסים שיש בינונו בעוד שהזכרתי שאנחנו עומדים להתחתן ממש בקרוב!)שאלתי הנוספת : האם לעשות את הניתוח דמה קרום ביתולין ולשמור סוד זה עד אחרית ימי? והאם הרופאים שומרים סודיות לעניין זה?תודה מראש

ד"ר אורן חסון
שיקום בתולים, כן או לא?
09.02.2006 • 01:24

אלדר יקרה,
בודאי שרופאים מחוייבים לשמור על סודיות. ואם זה מה שאת רוצה לעשות, את חייבת למהר, לא?הפתרון הקל הוא לעשות ניתוח. הפתרון הקשה הוא לדבר על זה. אלא שאת כותבת שעלייךלהיות בתולה בליל הכלולות. מה שאומר לי שאולי הפתרון הזה קשה מדי בחברה שבה את נמצאת. כלומר, שלדבר על זה פרושו פרוק ודאי של הזוגיות. אם זה המצב, אז מוטב ללכת לניתוח, אם זה אפשרי, ואחר-כך לשכוח מכל העניין, למרות יסורי המצפון.אני כותב זאת למרות שיש בי, ואני בטוח גם באחרים שקוראים את מכתבך, התקוממות כנגד הכורח שלך להראות בתוליות, אבל צריך גם להיות ריאלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חן
שיקום בתולים, כן או לא?
20.02.2006 • 22:17

חשבי איך היית מרגישה אילו היו מסתירים ממך דבר כזה? עדיף לשלם מחיר כבד ולא לחיות עם מצפון קשה כל החיים אם הוא אוהב אותך הוא יקבל אותך על טעויות העבר.. אין דבר כזה סודות בנישואים גם אם זה כואב ומביא לריבים זה בסיס לנישואים טובים וארוכים, צריך להתמודד ולא לברוח. תתחילו ברגל ימין עם אמון ואמת בינכם. עדיף שזה יתגלה דרכך ובזמן מאשר אחרי או דרך אחרים אז הפגיעה תהיה קשה יותר אני לא היתי סולחת על דבר כזה אחרי לעומת זאת אם זה מתגלה בזמן ועל ידך זה מתקבל, כולנו מועדים. זו מעידה דתית ולא בגידה.