טיפול מיני: פתרון לבעיה נפשית בזוגיות

תאריך פנייה: 08.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
נואשת
08.02.2006 • 23:04

אהלן,אני נמצאת במערכת יחסים רצינית מזה שנה, יחסי המין שלי עם בן זוגי עשירים, מדהימים ומספקים, שנינו אנשים מאוד מיניים וכשזה מגיע למיטה ישנה פתיחות אמיתית שאותה אני מאחלת לכל בני זוג. בעקבות ההרגשה הפתוחה והאמונה שלי שבכל מה שנוגע לשני בני זוג אוהבים במיטה אין גבולות וניתן לנסות הכל אם רק רוצים הצעתי לבן זוגי להתנסות במין אנאלי כשהוא הפסיבי מבין שנינו. בהתחלה הוא נרתע מעט ולא היה מוכן לשמוע אך עם הזמן הוא נפתח אליי (תרתי משמע). עברה תקופה די נכבדת מאז שהתחלנו עם האקט המיני הנ"ל ומאז בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסים מסוג זה, הוא מגיע לגמירה ושנייה אחרי זה הוא נגעל מעצמו, מסתגר, לא נוגע ולא מתייחס אליי כלל וכלל. כשאני מנסה לדבר איתו על הנושא הוא דוחה אותי, לא מוכן בכלל להעלות את הנושא או לשמוע (יש לציין שאי הרצון לדבר על כך מתבטא באופן מאוד קיצוני) לאחר תקופה מסויימת כבר לא יכולתי לסבול את ההתנהגות הזאת שגרמה לי להרגיש מאוד פגועה והתעמתתי איתו מבלי לוותר עד לקבלת תשובות כלשהן, חשוב להבין שלמרות ההרגשה הרעה שהוא מרגיש לאחר האקט אין דבר שהוא רוצה יותר מזה כשאנחנו נכנסים למיטה, לעיתים הוא מבקש את זה במפורש ואפילו אומר שהוא היה רוצה שיהיה לי איבר מין גברי כדי שאני אוכל לחדור אליו ועוד דיבורים גסים למיניהם, בהתחלה לא נרתעתי מהדיבורים הללו שכן גם כשאנחנו מקיימים יחסי מין "רגילים" אנחנו אוהבים "לדבר", ככל שהעניין המשיך קיבלתי ממנו תשובות (לעיתים אף תוך כדי הסקס) שהוא אוהב את זה, שזה מדליק אותו, שהוא בעיקר מפחד להיתמכר לזה אבל ששנייה אחרי שנגמר כל הסיפור הוא נגעל מזה והדבר מתבטא בהתעלמות טוטאלית ממני כששנינו שוכבים במיטה לאחר האקט. כששאלתי אם הוא חושב שיש כאן משהו מעבר לזה הוא טען שאין שום סיכוי ושהוא בטוח לגבי מיניותו. חשוב לציין גם שכשאנחנו מקיימים יחסי מין לא אנאליים אני מרגישה שהוא נהנה הרבה פחות ממה שהיה נהנה בעבר ושהוא ממש זקוק לזה. אני מרגישה בין הפטיש לסדן, ללא מוצא, ומיואשת, פשוט אינני יודעת לאן לפנות ומה לעשות במצב הזה, עולות בי המון שאלות וספקות שאין לי עליהן תשובות חד משמעיות. אודה לך מקרב לב על עצה כלשהי ודעתך בנושא. (אני בת 22, הוא בן 26)אני מצטערת שיצא כל כך ארוך ושוב תודה.

ד"ר אורן חסון
מין אנאלי וסימטא ללא מוצא
09.02.2006 • 01:31

נואשת יקרה,
יש לו בעיה נפשית עם זה, שמתבטאת מצד אחד במשיכה לזה, ומצד שני בתחושה שהוא עשה דבר אסור ומלוכלך, שיש עליו טאבו בעיניו. לפי תאורך יכול להיות גם שיש לו קושי נוסף עם זה או עם המיניות שלו, שאו שאינו מוכן להודות בו, או שזה דבר שאינו ברור גם לו עצמו. לפיכך, במקום להכנס עוד ועוד לסימטא ללא מוצא, כדאי שתלכו לטיפול מיני, כדי להבין מה קורה לכם. יש סיכוי טוב שתצאו מזה עם תובנות ועם חופש מיני שייתן לכם את הזוגיות הטובה שאתם באמת רוצים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083