נישואין ומשיכה לאחר: מה לעשות?

תאריך פנייה: 19.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טלי
משיכה לאדם זר
19.10.2006 • 08:22

אני נשואה שנתיים, לבחור מקסים, מיוחד, דואג. יש לנו תינוק בן 1, במהלך עבודתי הכרתי בחור נשוי, אנחנו נמשכים אחד לשני באופן מוגזם, אני מתרחקת ממנו, ומראה חוסר אכפתיות כלפיו אך לאמיתו של דבר, לא פעם שאני רואה אותו, עוברת בי צמרמורת, אני נמשכת אליו באופן מפליא, אני לא יכולה לשלוט בגופי כשאני חושבת עליו. לצערי כדי להגיעה לאורגזמה אני מפנטזת עליו, אני פשוט לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו. לבעלי אני לא נמשכת, עושה איתו אהבה רק כדי לממש את צרכיו. אני יודעת שאם אני אגשים את הפנטזיה שלי, הנישואין שלי יהיו בסיכון. אני רוצה להמשיך לגדל לא רק תינוק אחד עם בעלי אלא עוד כמה, אני רוצה להישאר איתו כל החיים, והמחשבה שלי מה עלול לקרות עם הגשמת הפנטזיה שלי מפחידה אותי. אני בחורה נאה, שומרת מפני מגע. אני לא משתפת פעולה עם אף אחד, כי אני באמת רוצה לשמור את הזוגיות והמשפחה שיצרנו ביחד.אבל מצד שני רוצה לבלות לפחות לילה אחד עם בחור שאני חולמת עליו כל לילה! מה אני עושה?

ד"ר אורן חסון
להפקיר את גורלך בידיים זרות
21.10.2006 • 13:28

טלי יקרה,
את שבה לשאלה שעולה כאן שוב ושוב, של נישואים לגבר דואג ונפלא, ומשיכה עזה לאחר. לילה אחד יכול להיות נפלא ולגרור אחריו כמיהה ללילות רבים אחרים, שיהיו קלים יותר, לאחר שנפרץ הסכר. הוא גם יכול להיות מפלה. אבל בכל מקרה הוא יקטין את ההערכה שלך לעצמך, והוא יגדיל את הסיכון של פרוק הנישואים. הוא כבר עכשיו גורם לך להרחיק עצמך עוד יותר מבן זוגך, ואם תעשי זאת, המעשה שלך עלול להרחיק אותך ממנו עוד יותר. יותר מזה, לאחר שתקיימי איתו קשר, גם אם כוונתך היא לחד פעמי, את לא תהיי היחידה במשחק. לבחור הנשוי יהיה גם כן מה לומר ומה לפעול במגרש הזה – למשל, לנצל את השפעתו עליך כדי לעשות זאת שוב, לפי המקצב והצרכים שלו, או אפילו לסחוט אותך באופן כזה או אחר. במילים אחרות, יש סיכון שתוציאי את יכולת ההחלטה מהבלעדיות שלך.אין פתרון קל, ויש מחיר לכל דבר שתעשי. אבל מה שלא תבחרי לעשות, הדרך לעשות זאת נכון, זה להשלים עם ההחלטות שלך אחר-כך, כדי שלא לשלם על זה מחיר נוסף (וזה אמור לשתי הבחירות). ואם ההחלטה היא שלא לעשות זאת, תצטרכי ללמוד להשלים עם זה, לנתק מגע, ולהפסיק לחשוב על זה. אם תצטרכי עזרה מקצועית (נפשית), עשי זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083