נישואים: התלבטויות וציפיות
vl46906
התלבטות קשה.....
⌄
שלום רב,
אני בת 27, יש לי חבר כבר שנה וחצי ואנחנו מתחילים לדבר על חתונה. אני בהתלבטות קשה מאד: מצד אחד, אני אוהבת אותו, הוא בחור מוצלח ומדהים אך מצד שני אני לא נמשכת אליו. אנחנו מקיימים יחסי מין פעם בחודשיים וגם אז ממש קשה לי לשכב איתו.... אני ממש לא יודעת מה לעשות עם הקשר הזה כי מצד אחד אנחנו חברים מאד טובים וכיף לנו ואני יודעת שהוא יהיה בעל ואבא מדהים אך מצד שני......
ד"ר אורן חסון
צרות צרורות
⌄
Viיקרה,
החלטות על נישואים אינן קלות. מצד אחד, מחפשים את המשיכה, ומצד שני המון תכונות נוספות שחשובות בבן זוג, כמו נאמנות, ערכים דומים, חברות, אמביציה ועוד. ההתלבטות הופכת להיות משמעותית כאשר יש לך בן זוג עם מרכיב אחד מהשניים, ולא עם השני.במקרה שלכם, אני חושב שאת לא הוגנת כלפיו. אמנם יכול להיות שהוא מסתפק בפירורים שאת נותנת לו, במרכיב המשיכה, כי הוא אולי מעריץ אותך וחושב שלא יצליח למצוא מישהי מוצלחת כמוך, אבל מצד שני הוא ימשיך להיות מתוסכל כל חיי הנישואים שלכם, כאשר הוא יצפה ליותר ואת לא תוכלי לתת לו את זה. אולי לך המעט שתוכלי לתת לו יספיק, כי תהיי מוכנה לוותר על זה למען היתר, אבל אני לא בטוח שגם לו זה יספיק. ואם גם לך זה לא יספיק בהמשך, אז אתם בצרות צרורות.