יחסים מיניים: הבדלים בין גברים לנשים

תאריך פנייה: 22.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
חייבת עצה..
22.05.2012 • 11:54

היי , אני בת 20, ויש לי מערכת יחסים סבוכה עם בחור שאני מכירה כבר מילדות.
אף פעם לא באמת היינו ביחד , הכוונה מוגדרים , אבל כל חצי שנה לערך הקשר מתחדש או מהצד שלו
או מהצד שלי , ואנחנו יוצאים כמה פעמים ומגיעים למצבים אינטימים , ואז שוב משהו לא הולך. .
בפעם האחרונה שזה קרה , הוא יצר איתי קשר אחרי מס חודשים שלא דיברנו , על תקן ידידים , ונפגשנו מס פעמים , כי אני מכירה אותו מילדות, ובפגישה האחרונה שוב עלה הקשר ..
אני לא ממהרת לשום מקום , אבל הבחור הזה לא מפסיק לבלבל אותי , אני לא מחפשת את ההגדרה של החבר עכשיו , אני רק רוצה להפסיק עם המשחקים. הוא מוצא חן בעיניי אבל פשוט נדמה לישלפעמים הוא מתחמק ולפעמים יוזם, זה נפסק בפעםהאלורנה בעקבות שקבענו להפגש והוא הלך לסידורים , התקשרתי אליו והוא לא ענה , שלחתי גם הודעה ולא השיב , יום למחרת התקשרתי שוב. . שוב לא ענה .. אני מקווה שתוכל לייעץ לי , תודה

ד"ר אורן חסון
נטייה זה לא מספיק
22.05.2012 • 14:42

את יקרה,
לגברים יש נטייה גדולה יותר מאשר לנשים לקיים יחסים שהם לצרכים מיניים בלבד. יתכן שאת ממלאה בשבילו את המשבצת הזו, כאשר הוא מרגיש לבד מדי. אם הוא רוצה בך כבת זוג עם התחושה של זוגיות שיש בה שיתוף קבוע וחברות קרובה, הוא ייצור איתך בהכרח קשר לעיתים תכופות יותר. ואם הוא לא עושה זאת, כנראה שלא זה הצורך שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083